Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Last Chaos Destiny Send error report?

Elo1234444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam problem z Last Chaos Destiny. Gram przez jakiś czas i po chwili wyskakuje mi okienko send error report nie ważne co wybiorę wyłącza mi grę ;c Zaczyna mnie już to denerwować proszę o pomoc.

SS:

http://zapodaj.net/44244da7830ab.bmp.html

Jak widać grasz na xp, przejdź na 7 jeśli możesz i będzie ich dużo mniej :)

Opublikowano

Każdy channel?

Próbowałeś ściągnąć i zainstalować client od nowa?

Też miałem problem z errorami Pobierz nowego klienta Na nowym mam tylko errory przy wylogowaniu jak all znajomych

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na win7 też jest error, ale tylko przy przelogowywaniu się na inny channel za drugim razem (bynajmniej ja tak mam) ;d Tak więc aby zmienić channel trzeba wylogować się całkiem i zalogować na nowo, i problem znika xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na win7 też jest error, ale tylko przy przelogowywaniu się na inny channel za drugim razem (bynajmniej ja tak mam) ;d Tak więc aby zmienić channel trzeba wylogować się całkiem i zalogować na nowo, i problem znika xD

Miałem tak na windows 7 premium.

Na enterprise nie mam już :)

Opublikowano

Miałem tak na windows 7 premium.

Na enterprise nie mam już :)

(facepalm)

Między Enterprise a Home Premium nie ma żadnej różnicy, żeby coś takiego się działo! Jak sobie zawaliłeś kompa, bo nie umiesz dobrze administrować systemem, to się nie dziw, że po formacie/zmianie kompa masz inaczej. Do tego dochodzi zmiana hardware, więc winą mógł być też wadliwy dysk, którego też nie umiałeś sprawdzić.

Padrino próbuje przyszpanować klasą łindołza

Autor tematu powinien dobrze przeczyścić komputer ze śmieci oraz przeinstalować sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

Tylko wiesz Lino, na moim kompie są tylko 3 serwy LC, Aqq, GTA i Half-Life + ze 100 zdjęć, parę filmów i muzyka. Nic więcej, dysk praktycznie czysty, defragmętowany co dwa tygodnie więc myślę, że nie jest "źle administrowany" :p A error mam i tak. Ale może to być wina, że komputer jest słaby i nie wyrabia ;c Bo nawet ArcaVir nie chciał mi tu chodzić :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam problem z Last Chaos Destiny. Gram przez jakiś czas i po chwili wyskakuje mi okienko send error report nie ważne co wybiorę wyłącza mi grę ;c Zaczyna mnie już to denerwować proszę o pomoc.

SS:

http://zapodaj.net/44244da7830ab.bmp.html

Uruchom w zgodności z systemem Windows 2000. Niektórym to pomaga. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...