Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aplikacje w sklepie Microsoftu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to sprawdzić a chce kupić sobie Lumia 820 ale nie wiem jak tam wygląda z aplikacjami. Czy są tam jakieś aplikacje typu unified remote z androida, tapatalk 2 lub 4, GG, skype, Youtube, ipla, menedżer plików, są jakieś programy do zmiany wyglądu lub koloru pojedynczych kafelek? Proszę o podanie czy to jest dostępne czy nie i w jakich cenach? Będę nagradzał lajkami.

Opublikowano

Wiem, ale to można zmieniać kolor wszyskich kafelków na raz z tego co widzialem, i tylko niektóre są w innym kolorze np. Office.

A jak jest z Unified Remote? Jest tam jakis program ktory pozwala na zdalne sterowanie komputerem, zeby to chodzilo dosc sprawnie i bez wielkiego opoznienia? Nie zalezy mi specjalnie na tym zeby bylo widac ekran komputera tylko zebym mogl wykorzystac smartfon jako myszke i klawiature. Ipla? Jest darmowa?

Slyszalem ze są jakieś menedzery plikow ale jest malo. Jak z tym faktycznie jest i jakie funkcje oferuje. tzn. można przeglądać pamiec wewnetrzna i karte sd? Ile kosztuje tapatalk jesli w ogole jest?

A co sadzisz o facebooku? Lepszy niz w androidzie?

Opublikowano

Ok dzieki wielkie. Nie wiedzialem gdzie sie to wyszukuje na stronie.

A mam pytanie. Jak np. Unified Remote kosztuje 11zł to jak klikne wypróbuj to mam wersję Lite tak jak na androidzie czy to jest tylko przez jakiś czas? Bo na androidzie np. wersja darmowa ma mniej funkcji ale bez limitu czasu.

Opublikowano

Do sterowania komputerem najlepsza appka w markecie jest PC Rmote (free) PC remote Pro.....

Jeśli chodzi o to że pod płatnymi programami masz zawsze kup i wypróbuj.

Nie raz wypróbuj to tylko trial na kilka dni ale to bardzo rzadko się zdarza. Nie raz aplikacja działa cały czas ale ma bardzo mało funkcji. Lub jest to po prostu pełna aplikacja ale zawierająca reklamy, które w niczym nie przeszkadzają :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...