Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy. Laptop a gry...

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam: MS Windows 7 home premium 64bit sp1. AMD e-450 apu with radeon hd graphics 4gb ram amd radeon hd 6320 graphics. Gry takie jak crysis 3 dead island wiedźmin 2 mają takie jakby lagi i to strasznie denerwuje. Co mogę zrobić aby gry płynniej chodziły. Mam acer (liczby) chyba 57890 chyba tak.

Opublikowano

W grach ustaw najmniejsze detale wyłącz cienie zmień na małą rozdzielczość.

Pousuwaj zbędne programy i pozamykaj nie potrzebne procesy w menedżerze zadań.

Możesz też użyć GameBoostera. ;)

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

bzdury ci napisał, bez czy z bateria działa zawsze tak samo

kup lepszy laptop jak chcesz zwiększyć komfort grania w gry bo ta twoja grafika nie powala na kolana, ledwo 20- max czasami 30 FPS przy grze w medium na nowszych grach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Podstawowa informacja. Laptopy nie są do gier..

Jak chcesz grać w gry typu Wiedzmiń 2 i nie mieć zbyt dużych lagów, to kup sobie komputer stacjonarny a nie przenośny. Jeśli nie mozesz, bo Twoja sytuacja finansowa Ci nie pozwala, to standardowo, na najnizszych ustawieniach, spróbuj z radą kolegi wyżej mówił o graniu na samym zasilaniu. :)

1377539300-U1003559.png

Opublikowano

Sorry ale mieszkania nie mam dużego a stacjonara tez tym bardziej nie mam gdzie dać. Laptopa kupił mi tato na urodziny jako niespodziankę. Jeszcze 3 lata pojde do roboty zarobie z 2 tys. sprzedam lapka i kupie se maszyne stacjonarna

Admin Cienia
Opublikowano

Na takim słabym laptopie powinieneś się cieszyć że wgl rusza, nic z tym nie zrobisz. Powyłączaj zbędne procesy, przeczyść dysk, rejestr.

Jeżeli
grasz w jakąś grę, dopisuj więcej pamięci RAM tylko na ten proces, tak
aby komputer skupiał się tylko na tej aktualnej grze.

Nie przesadzaj, te 4gb ram system sam przydziela, jest jest pamięc wirtualna także nadzorowana przez system więc nawet akceleratory ram tutaj wiele nie zdziałają.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...