Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy będziesz chętny zagrać na ... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak zapewne z wielu was lubi klepać PvP!

Ja osobiście nie lubie masówek xP

Więc postanowiłem , że zrobię serwer max 20slotów , wystarczająco by zrobić fajne pvp nie ?

Na serwerze znajdowały by się mapki i byłby by one podzielone na :

1 mapka - eq prot-1

1 mapka - eq prot-2

1 mapka - eq prot-3

2 mapki - eq prot-4

I jakieś tam miecze jabłka itd. rozpisywać się nie będe :P Mam nadzieję , że rozumiecie ;P

Czy ktoś byłby chętny na taki serwer ?

Opublikowano

20 slotów i 5 mapek? zdecydowanie za dużo ;) Maksymalnie jedna.

Opublikowano

Co do map zawsze moge zmienić, tylko chodziło mi mniej więcej o to , żę będą 4 mapy i na każdej mapie inne eq :) Ale racja na 20sl 4 mapy to za dużo. Dzięki za zainteresowanie i zapraszam do dalszej dyskusji.

Opublikowano

Ja bym nie zagrał, nie lubię teraz nowych masowo powstających serwerów. 5 map to za dużo, jest za mało graczy. Więcej ramu jak to pvp, poza tym nie znamy łącza i dysku.

Opublikowano

Serwer ruszyłby po wakacjach.

Mam nadzieję, że nad serwerem pracujecie już od jakiegoś czasu bo w kilka dni nie zrobisz serwera (chyba, że mapa to pobrany gotowiec ale taki serwer nie jest zbyt fajny).

Co do ilości map to mogą zostać 4 jakby się zmieniały (na początku pierwsza np. przez 20 minut, potem druga ... itp.)

Opublikowano

Zagrałbym, ale serwer musi być dobrze skonfigurowany. Autorskie pluginy może, ładna mapa, dobra maszyna i fajnie by było gdyby ta opcja którą napisał @2up

Co do ilości map to mogą zostać 4 jakby się zmieniały (na początku pierwsza np. przez 20 minut, potem druga ... itp.)

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...