Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginów / paczki na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam paczki pluginow / pluginow na moj serwer. Moja mapa serwerowa posiada duzo duzo rzeczy i sam nie wiem jak to ogarnac zeby dzialalo ;p A wiec tak czego oczekuje i co posiadam :

Mam arene pvp (chcialbym aby pvp dzialalo) , arene spleef oraz spleeg , tnt run , hide and seek , sg areny , the walls , capture the point , sklepy , dzialki , parkoury itp.

Na serwerze znajduje się także punkt free build. Chciałbym aby były podstawowe pluginy + aby dzialalo wszystko co napisalem . Chciałbym także możliwosci wystawiania sklepow , pieniedzy na serwerze , blokady skrzyn , cuboidy , anty xray , /warpy , wyznaczanie miejsca spawn , komendy admina , rangi , aby byly wyswietlane wiadomosci napisane przezemnie co jakis czas automatycznie , plugin na zakladanie klockow na glowe , oczywiscie pluginy ulatwiajace mi prace rozbudowe mapy , latwosc banowania , odnawianie sie itemkow w skrzyniach na danych arenach i samej areny klockow , jakies bajeranckie pluginy , możliwosci teleportowania się na np. parkour przez wejście w swiatlo beacona.

Mam nadzieje że ktoś pomoże prosze o odp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...