Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lee Sin w jungli

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-szy skill Q

potem W / E

maxowanie

R > Q > E > W

e do slowa w gangu..... cc musi być. :rolleyes:

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Pierwsze E bo AOE + zmniejszenie AS mobów, potem W dla LifeSteal + shield, na koniec Q. Maxowanie R>Q>W>E, żeby przy gankach mieć dmg, slow i tarczę do ratowania dupy.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja zaczynam od E + W +Q albo E+Q+W jeśli chcesz na 2lvl ganka zrobić

A maxuje Q do 4lvl i W+E żeby już mieć na tym lvl jakiś shield i slow a później już Q+W+E

Tabi/Merce->Latarnia->Ten rubin z wardami->Tłuczek->I tu plemienną lub jakiś item defensywny zależnie od ich teamu->ulepszasz tłuczek na Tasak czy tą siekiere jakoś tak :D

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1-szy skill Q

potem W / E

maxowanie

R > Q > E > W

e do slowa w gangu..... cc musi być. :rolleyes:

Tobie podziękowania na starcie -.-

Pierwszy skill do jungli to E ,później W a na końcu Q . Maxuje się zazwyczaj tak R>E>Q>W ,ale można R>E>W>Q.

@ żeby nie było walenie ,że tak źle powiem dlaczego tak. E bierze się jako pierwsze ,ponieważ jest aoe i potwory wolniej biją. Drugie jest W dzięki któremu wolniej tracimy hp i ma spellvamp i lifesteal. Na końcu Q które przydaje się najlepiej w gankach ,ale lepiej maxować E dla slowa i zmniejszenie as enemy. Podstawowe combo przy gankach to: ward>W>Q>R>Q>E>E>W>

Opublikowano

@up

Przy combie daję się cały swój dmg, czyli powinno być AA + Q + AA + E + R + Q + E

@topic

Maxuj E, Q, W - nie wiem co to za pomysł żeby Q maxować... Nie ma wielkiej różnicy dmg, a aoe w jungli to najważniejsza rzecz.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

@up

Przy combie daję się cały swój dmg, czyli powinno być AA + Q + AA + E + R + Q + E

@topic

Maxuj E, Q, W - nie wiem co to za pomysł żeby Q maxować... Nie ma wielkiej różnicy dmg, a aoe w jungli to najważniejsza rzecz.

niestety w obecnej jungli nie sprawdza sie aoe, duzo lepszy jest 1 target dmg

na ta mete maxuje sie qwe w jungli

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Zaczynasz z E Potem Q i W

Maxujesz R | E | Q | W

Build: Buty Pancerz / Latarnia (potem możesz kupić hydre żebyś miał troche dmg) / Słoneczna / Lodowy / Omen / Sytuacyjny Czarny (DMG) | Paszcza (Troche dmg oraz odp. na magie | GA (Zycie :D)

Opublikowano

Zaczynasz z doranem oraz z skillem Q. Zawsze zaczynasz od strony buffa najbliższego od botlane - żeby dostać łatwego smitelessa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zacznij z Q , maksuj E - weź to jako drugie , a na końcu W i ulti na 6 /11 /16 , a co do buildu to offtank : tabi / frozen malet /plemienna / krwiopijec / możesz hydre i jakiś sytuacyjny .

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem,ze maxowac powinieneś Q>W>E,a co do buildu:

rubin widzenia,obuwie merkurego/buty mobilnosci/tabi ninja,lodowy mlot,omena,oblicze duch,hydra

Jest to standardowy build,gdy w enemy teamie są postacie ad i ap.

Opublikowano

dobrze trafione q ściąga 30%hp , więc ja tam q maxuję, potem w , oraz e , ulti to wiadomo xD . Polecam rabadona ^^- troll xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ile ludzi tyle opinii. Możesz zacząć z każdym skilem i maxować którykolwiek z nich. Osobiście polecam start z masterkami 13/3/14 oraz doran bladem i skillem Q. Maxujesz R-Q-W-E.

graphic.png

Opublikowano

Tobie podziękowania na starcie -.-

Pierwszy skill do jungli to E ,później W a na końcu Q . Maxuje się zazwyczaj tak R>E>Q>W ,ale można R>E>W>Q.

@ żeby nie było walenie ,że tak źle powiem dlaczego tak. E bierze się jako pierwsze ,ponieważ jest aoe i potwory wolniej biją. Drugie jest W dzięki któremu wolniej tracimy hp i ma spellvamp i lifesteal. Na końcu Q które przydaje się najlepiej w gankach ,ale lepiej maxować E dla slowa i zmniejszenie as enemy. Podstawowe combo przy gankach to: ward>W>Q>R>Q>E>E>W>

no to ja Tobie podziękuje na starcie

Biorę Q jako pierwsze, proszę o smitless Red/Blue bota i na 2 poziomie daje E, po czym ganguje bota/mida.

Nie wiem jak ty grasz, ale dla mnie to że wcześniej rekalne nie przeszkadza.

Po gangu ide robić blue/reda zależy i ganguje topa.

Potem czyscze campy do 0 potów.

A no racja zapomniałem

wracaj tam skąd przyszedłeś, bo zapewne startujesz z doran's bladem i dlatego się dziwisz :)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

maksuje się ten skill który ma najmniejszy cd

czemu? lee ma pasywke, co daje mu szybszą i łatwiejsza jungle

slow do ganków jest potrzebny ale możesz go nawet mieć minimalnego aby gank na 6lvl był w 100% udany

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...