Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Internet po formacie

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam w bloku i na pięro nizej u moich dziadkow jest internet rooter normlanie to klikam poloncz z siecia wybieram ta nasza i juz a tera zadej sieci nie mam zainstalowalem AirLive ale dalej nie ma nic

Opublikowano

No pietro nizej jest rooter bezprzewodowy i ja od tego rootera mam internet .. ja w domu rootera nie mam tylko nizej Nie wiem jak to wytlumaczyc :(

Opublikowano

to zainstaluj sterowniki od twojego wifi o połącz się z siecią !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To są sterowniki do routera. Zainstaluj do swojej karty sieciowej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

router nie ma sterowników , nawet nie jest u ciebie w domu czyli bezsensem jest instalowanie nawet tego

Kejk ci napisał wyraźnie, sterowniki karty wifi najpierw , nie iwiesz jakie niech ci to zrobi ktoś starszy kto potrafi albo do cholery napisz poprawie po polsku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kliknolem utility cos tam sie instalowala i sie zainstalowalo tam na dole na prawo na samym dole taka czerwona jakby noga kury to sie zainstalowalo

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki karty sieciowej. Powinieneś je miec na płycie od płyty głównej.

@down Podaj model płyty głównej. Np. za pomocą CPU-Z w zakładce Mainboard.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

kliknolem utility i sie zainstalowalo jakie cos na dole macie na lewo takie czerowne jak noga kury

co mam robić dalej ?

Opublikowano

Podaj mi cos bardziej dokladnie :)

Zobacz ca masz na płycie. PPM na stację dysków i "Otwórz". Poszukaj tam katalogu o nazwie Twojej karty sieciowej lub o nazwe "LAN, WLAN" itp. Znajdz plik setup.exe i go zainstaluj.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...