Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o Motocyklistach?

Rhiaan™

Masz motocykl?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Masz Motocykl?

• Oczywi?cie!!
    • Nie mam ale bardzo chce mie?!
    • Nie i nie zamierzam!
    • Nigdy w ?yciu!
    • Sprzedam Opla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Motocyklistach?

Sam mam motocykl (NSR 125) i bardzo przyjemnie sie jezdzi.

Nawet wole motocykl niż samochód.

no hejt please ;)

kxo.png

[media][/media]

Admin Cienia
Opublikowano

Ogólnie fajna sprawa, ale jak widze te chołote która wskakuje pod maske to aż nóż sie otwiera.

Nie trzymają odległości za, zajmują cały pas, jak wyprzedza to także jedną nogą pod autem.

A jeszcze jak zobacze jakichś dzieciaków na skuterku to śmierć w oczach.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Motocyklisci robią jedną pozytywną rzecz :)

Są dawcami :D

Ja miałem

- Mini cross (za mały ,za wolny)

- Motorynka :) (jak zapierdalalem po lesie to rzucało mnie po całej trasie :) )

- Quad ( rozjebany , płot sołtysa tez rozjebany :) )

Ogolnie szybko się nudzą te jebane motorki

juz rower jest lepszy przynajmniej jak ma się wypadek to są male koszty :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Ogólnie fajna sprawa, ale jak widze te chołote która wskakuje pod maske to aż nóż sie otwiera.

Nie trzymają odległości za, zajmują cały pas, jak wyprzedza to także jedną nogą pod autem.

Dokładnie. Można jeździć ale z głową. A co do tej "chołoty" to masz rację. Potrafi całą kolumnę samochodów wyprzedzić przed światłami a jakby ktoś otworzył drzwi to kaplica :D

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Na starym mieszkaniu naprzeciwko mnie mieszkał frajer, który codziennie, punkt 15 leciał do garażu i bawił się tą swoją "maszyną". Stał w miejscu i przegazowywał go ile się dało, tak przez ok. 15 minut i chował go z powrotem.

Nie wspominając już o kretynach, którzy robią to samo, tylko, że podczas jazdy i ze zdemontowanym tłumikiem (?).

Co sądzę o motocyklistach? Że 70% z nich to bezmózgie wieśniaki rodem z wiejskiej dyskoteki...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nienawidzę, wkurza mnie jak jakiś ciśnie tuż za moim autem albo wyskakuje przed maskę, przyprawiając mnie tym samym o bliski zawał serca.

W mojej okolicy ost. był wypadek gdzie dwóch łebków zabiło się na motorze (jeden z nich dostał go za dobre oceny od tatusia).

Można jeździć, ale wypadałoby włączyć przy tym myślenie.

Jedyne co z nich pożyteczne - to organy, jak ktoś juz mądrze wspomniał.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

jak już kupisz to BMW to na następny sezon mozesz kupic sobie nagrobek

jak już kupisz to BMW to na następny sezon mozesz kupic sobie nagrobek

Ja mam Yamahe FZ6 (a raczej miałem, bo rozwaliłem się nią kilka dni temu), która zapierdala i kilka motorów za sobą i jakoś nadal żyje. Fakt faktem tym razem uratował mnie strój za 4tyś złotych, ale szlif przy 100km/h nie może być przyjemny w samej koszulce. Mam olej w głowie, raczej nie wariuje, motocykl traktuje jako hobby, a i tak mało się nie zabiłem. Z tym nagrobkiem bym poczekał, bo on wcale nie zależy od motocykla, przeicież można się utopić i w łyżce wody.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Motocykle fajnie wyglądają, są szybkie, zajebiście 'warczą' i zajebiście się też później ludzi z asfaltu zbiera.

Mimo to i tak bardzo mi się podobają.

aurela lubi motorgi ;_;

fajnie popaczec jak jezdza i sie wypierdalaja na plecy :D

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Ja nie mam ale chciałbym mieć kiedyś choppera i się wozić powoli po miescie :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

też miałem kiedyś czopka, ale nie podobał mi się na tyle bym chciał go zostawić. Jednak street wciąga bardziej.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Lubie motocyklistów, w przyszłości nawet kupię sobie jakiś motor niż auto :), kiedyś z wujkiem się najeździłem motorem i mi się strasznie spodobał :).

Opublikowano

Lubie motocyklistów, w przyszłości nawet kupię sobie jakiś motor niż auto :), kiedyś z wujkiem się najeździłem motorem i mi się strasznie spodobał :).

1278162413_by_WaiT_600.jpg

Opublikowano

Nienawidzę, wkurza mnie jak jakiś ciśnie tuż za moim autem albo wyskakuje przed maskę, przyprawiając mnie tym samym o bliski zawał serca.

W mojej okolicy ost. był wypadek gdzie dwóch łebków zabiło się na motorze (jeden z nich dostał go za dobre oceny od tatusia).

Można jeździć, ale wypadałoby włączyć przy tym myślenie.

Jedyne co z nich pożyteczne - to organy, jak ktoś juz mądrze wspomniał.

Powiem ci szczerze, że z motocyklisty-idioty jadącego np. 200 km/h nie ma co zbierać, więc i organy raczej nie są do wykorzystania :)

Opublikowano

Motocykliści jeżdzą bardziej środkiem jezdni dlatego że, są wtedy bardziej zauważalni w lewym lusterku, tak ja myśle.

Poza tym motocyklista wie co robi jak wyprzedza. Ty sie o to nie martw.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...