Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 prosze o udzielenie odpowiedzi na pytania

jestemboska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie: Codziennie na noc wlaczam farmboty gorniki na sohan 30 lvl i boty chodza cala noc i wszystko pieknie gra bo gdy rano wstaje to nadal kopia ale mam pewne watpliwosci . Dzisiaj rano wstalem to boty nic nie wykopaly no ale o 24 zerknalem to jakas rude grzebali i mam pewne watpliwoscy : Czy przypadkiem na noc nie wylaczaja respu rud tylko po to zeby boty nie lataly? W dzien jak puszczalem te boty to nakopaly dosc sporo rud no ale wiadomo ze troche strach bo mozna bana zlapac a szkoda kilofow +2 :) prosze o odp

Opublikowano

na pewno nie zmniejszali respu rud

może botek zaczepił się o coś i stał w miejscu :D

pobierz jeszcze Ghost Hacka i wtedy puszczaj go na kamieniołomy :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Dodatkowo wallhacka, żeby żadna ściana nie stanowiła przeszkody ;-)

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie. Mam wallhacka przeciez, mam specjalnie 4 metiny z kamermodem i w kazdym mam inny login i mam wlaczone autologowanie wiec postac zawsze lata po mapie. W nocy tylko tak sie dzieje ze cos w ogole rud nie mam bo w dzien to idealnie smiga... Nie wie mo co chodzi wlasnie. A moze znacie lepszy sposob na zarobek? Nie mowcie ze fishbot bo fisha nie wlacze na noc bo od razu ban bo oni maja taki system wykrywalny ze autobany za fisha daje :P

Opublikowano

Spróbuj dzisiejszej nocy zostawić botki hmm... w świątyni i zobacz czy będzie to samo.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Spróbuj dzisiejszej nocy zostawić botki hmm... w świątyni i zobacz czy będzie to samo.

hmm kolego w swiatyni w ogole nie da rade bo na mostach sie blokuje :) Najlepsze jest sohan ale w dzien ale za bardzo ryzykuje banem a na noc sie nie sprawdza to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...