Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty i MMR

>.Flower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wczoraj wbiłem Platynę I, i otóż przed tym grając na niższych dywizjach dostawałem po 20-30pkt, i mniej więcej tyle samo mi odejmowało.

Po pierwszym meczu w nowej dywizji dostałem 3 punkty (mecz wygrany), jednakże każda osoba grająca w moim team'ie dostała strasznie mało pkt, więc pomyślałem: "bug"

Dziś po 6 wygranych meczach (7 wygranych z rzędu) mam 31 punktów, dostaje od 3 do 6 pkt.

Może mi ktoś wyjaśnić z czym to jest związane? Moje MMR nagle spadło? Nie miałem żadnego lose strika, więc nie wiem czym to może być spowodowane, i kiedy to wróci do "normalności".

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

post-312030-0-01778600-1377608447.png

post-312030-0-47836000-1377608455.png

Opublikowano

Witajcie.

Wczoraj wbiłem Platynę I, i otóż przed tym grając na niższych dywizjach dostawałem po 20-30pkt, i mniej więcej tyle samo mi odejmowało.

Po pierwszym meczu w nowej dywizji dostałem 3 punkty (mecz wygrany), jednakże każda osoba grająca w moim team'ie dostała strasznie mało pkt, więc pomyślałem: "bug"

Dziś po 6 wygranych meczach (7 wygranych z rzędu) mam 31 punktów, dostaje od 3 do 6 pkt.

Może mi ktoś wyjaśnić z czym to jest związane? Moje MMR nagle spadło? Nie miałem żadnego lose strika, więc nie wiem czym to może być spowodowane, i kiedy to wróci do "normalności".

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

dojdzie do normalnosci jak wbijesz d5, a tak btw. to jest normalne

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Niektórzy w I ligach każdej dywizji dostają normalnie punkty, a niektórzy nie.

Jest to spowodowane tym, że "Riot Cię sprawdza, czy nadajesz się do wyższej ligi", gdy dojdziesz do diamentu, wszystko będzie jak dawniej.

279981407253602336505.png
Opublikowano

W każdej dywizji 1 leci mało pkt aby udowodnić, że nadajesz się do kolejnej dywizji. @Edit wtf w ciągu czytania i pisania 3upy mnie wyprzedziły ;f

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze, przy jakiej serii zwycięstw przeskakuje się dywizje?

Nie jest to określone.

Po prostu musisz mieć wysokie MMR, więcej nie wiadomo.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mam tak samo, po pierwszej grze +8, potem +5, chociaż mam wysokie mmr. Nic na to nie poradzisz, musisz wygrywać, i wygrywać, mieć win-strike, ja obecnie mam hot-strike więc może jakoś mi 'uwierzą' i dadzą normalne LP.

Czas pokaże, wygrywaj

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...