Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2 ponowna instalacja

franek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze, mam problem z ponownym zainstalowaniem Diablo 2. wczesniej zainstalowalem gre od kolegi, ale nie chciala za cholere pojsc (cos z grafa sie dzialo, strasznie sie cielo). pakuje nowa plytke do napedu, wybieram instalator i wyswietla mi sie takie cos. nadmienie, ze poprzednia gre odinstalowalem ;/

post-1004304-0-08166100-1377606308.png

Opublikowano

Według mnie to jest dział Diablo 3. Także proszę o wcześniejsze przeczytanie działu w którym zamieszczasz swoje posty. Dziękuję za uwagę.

Moderator powinien zamknąć temat lub go przenieść. Pozdrawiam :)

Opublikowano

O ile masz oryginał wpisz kod na battle.net i ściągnij instalke ze strony. Powinno zadziałać. Jeśli nie odinstaluj grę i usuń zawartość w folderze docelowym z zainstalowanym Diabełkiem a następnie zainstaluj od nowa. Co do problemów z grafiką wejdź do folderu D2 i rusz plik o nazwie D2VidTst czy coś w tym stylu, gdyż problem z grafiką często pojawia się na systemach nowszych niż WinXP. Po ruszeniu vidtst u mnie wyskakiwały dwie opcje wyboru karty czy czegośtam. Spróbuj obu.

Poprostu Jin

Opublikowano

Jeżeli wcześniej instalowałeś od kolegi to już coś jest na twoim kompie związane z D2. Włóż płyte i naciśnij odinstaluj, a potem zainstaluj ponownie.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg