Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Ravia

Darq1346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem wygląda tak:

1.Uruchamiam Ikonę ravii.

2.Patchuje mi grę.

3.Próbuję włączyć grę.

4.Gra sie wyłącza( nie ma wgl metina a ni nic sie nie włącza )

Prosze o pomoc ; /

Opublikowano

PPM na Patcher - Rozwiąż problemy ze zgodnością - Rozwiąż problemy z programem - Zaznacz "Program działał w starszych wersjach systemu Windows, ale teraz nie można go zainstalować, ani uruchomić" oraz "Program wymaga dodatkowych uprawnień".

Jeśli masz Windows Vista lub 7 to wybierz Windows XP (Service Pack 3), jeśli masz Windows 8 to wybierz Windows XP (Service Pack 3) lub Windows 7.

Następnie naciśnij "Dalej", a następnie "Testuj program..." powinien się uruchomić patcher, nie zamykaj jeszcze Narzędzie do rozwiązywania problemów, gdy już się spatcheruje, naciśnij "Zagraj" odczekaj chwilę i jeśli się uruchomi, wróć do Narzędzie do rozwiązywania problemów, naciśnij "Dalej", a następnie "Tak, zapisz ustawienia dla tego programu", na końcu "Zamknij narzędzie, do rozwiązywania problemów" .

Powinno działać, u mnie nie było problemów z nowym klientem Ravii, ale gdy zdarza się inny błąd, znany jako "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" , to Mój sposób, zawsze mi pomaga, powinien zadziałać także, na Twój przypadek. ;)

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...