Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mam bf3...

kozaakk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z bf3 otóż wczoraj wczoraj kupiłem bf3, spokojnie pobralem i zainstalowalem na originie,ale gdy chcę zagrać to wysyła mnie do batteloga tam się normalnie loguję a gdy chcę zagrać to wyskakuje mi komunikat w którym pisze, że nie posiadam bf... Jeśli ktoś ma jakies pomysły lub juz wczesniej spotkal sie z taką sytuacją to proszę o pomoc.

napedna4koła.png
Opublikowano

1. Panel sterowania>Odinstaluj programy>Origin (dla niekumatych chodzi o uninstal Origin)

2. Restartujesz komp.

3. Ściągasz Origin z Officialnej strony http://www.origin.com/pl/download

4. Logujesz się i wszytko powinno być oke.

PS. Jeśli to nie pomoże to przeżuć... Jeżeli masz Origin na dysku D. Przeżuć na dysk na którym jest bf3... Taka historyjka bo nie wiedziałem jak to z sensem napisać xD

Opublikowano

Niestety nadal nie działa :(. Popytałem się kolegów i okazuje się że mam wgl inna wersje origina. U nich obok moje gry są jeszcze jest jeszcze mój sklep a u mnie tego nie ma. Pobranie origina na nowo niestety nic nie dało.

napedna4koła.png
Opublikowano

Napisałem im w jakiej jestem sytuacji ( napisalem ze podalem złą datę urodzenia ) i odpisali mi :

Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.

Przykro mi, że doświadcza Pan problemów związanych z grą Battlefield 3.

W celu wprowadzenia zmian lub udostępnienia informacji o koncie EA (Origin) muszę przeprowadzić jego weryfikację.
Wszelkie sprawy tego typu z przyczyn bezpieczeństwa i ochrony danych, wymagają kontaktu telefonicznego.

Nasi doradcy są dostępni pod numerem telefonu: (+48) 223 970 840 od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 – 19:00.

Jeżeli
nie chcesz skorzystać z kontaktu telefonicznego, możliwy jest także
kontakt przez LIVE CHAT z supportem w USA (tylko j.angielski).
Wystarczy, że przejdziesz na www.help.ea.com, zmienisz język/kraj (dolna partia strony) na United States i klikniesz "Contact Us".

Bezpieczeństwo
Twojego konta jest dla nas niezmiernie ważne. Szanujemy Twoją własność i
jest to kolejny krok w celu zwiększenia zabezpieczeń.

W przypadku, jeśli posiadasz inny problem dotyczący kwestii technicznych możesz po prostu opisać go w kolejnej wiadomości.

Przepraszam za wszelkie niedogodności tym spowodowane. Doceniam Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.

W razie dodatkowych pytań służę pomocą.

Zależy nam na jak najlepszej pomocy dla klientów wydawcy najlepszych
gier na świecie. Wypełnij krótki formularz na temat swoich doświadczeń z
EA i pomóż nam ulepszyć usługi:

https://helporigin.secure.force.com/csat/TakeSurvey?id=a0UE00000004VPs&cId=003E000000jNXttIAG&caId=500E0000006tjgKIAQ

Na razie zamknęliśmy tę sprawę. Dalszą pomoc znajdziesz na help.ea.com.

Z poważaniem,

Maciej K.

obsługa klienta EA

Nie wiem co mam teraz zrobić...

napedna4koła.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...