Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet po formacie

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą zformatowalem kompa na Windows Vista Ultimate i gdy wszedlem nie bylo neta po formacie jak zawsze i z tym zawsze mam problem co zrobic abym internet mial po formacie mam tam jakies 2 plytki od neta AirLive pomoze ktos ?? daje ++ jak cos pisze do z laptopa

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki do swojej karty sieciowej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

dla mnie trudne a z tą plyka airlive to mam tak 'AirLive WMM 3000R pobralem tego Adobe Reader 7.0 z tej plytki jak np klikam 1 opcje Quick setup Guide to obrazki mi sie otwieraja za pomoce tego adobe 2 opcja to User's Manual klikam to, to samo mi sie pokazuje jakies obrazki i napisy 3 opcja to jest Acrobat Reader to jest to co instalowlalem Adobe 4 opcja Browse CB I jak klikam to , to mi sie otwiera folder tej plytki a tam sie znajduje takiecos : Adobe foler , DATA folder, Doc folder , autorun.apm . autotun . icon .. no i co mam robic bo ja nie wiem

Opublikowano

no to czytasz sobie instrukcje co masz i robisz co w nich pisze jak nie potrafisz sam podpiąć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jesli masz zintegrowaną kartę sieciową to podaj model płyty głównej, jeśli osobną to podaj model karty sieciowej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...