Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad, inne

Puss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo zabawa z prywatnymi serwerami jest nieco nudząca(dla mnie), przeskakiwanie z jednego priva na drugi, żeby za chwile skończyć grę. Widać, że jest mniej osób zainteresowanych, jednak każdy niby wierzy, że powstanie coś konkretniejszego niż dotychczas mieliśmy. Ja szukam czegoś innego, ciekawego, jakiegoś rozwijającego się mmorpg chociaż wydaje mi się, że ciężko dziś o takie(nadmiar, ludzie szybko rezygnują). A Wy? W co dziś gracie? Może jakieś interesujące pozycje? :)) Dzięęęękuje z góry za odpowiedzi :*

deneuve22.png

Opublikowano

Titan Quest Immortal Throne, możesz zagrać online poprzez dołączenie do gry, bądź grać samemu. Gry MMORPG już są przereklamowane (moja opinia). Najlepiej grać w stare gry typu TQIT, Sacred 1 itp.

Nowsze gry są nudne, najczęściej fabuła ssie albo wszystko mija się z celem.

Opublikowano

Witam ja kiedyś grałem w Cabal Online ale jego czas tez przeminął , potem było Fly online ale lipa , Wiec może poszukamy czegoś razem i razem sie pogra ;)

Titan Quest Immortal Throne, możesz zagrać online poprzez dołączenie do gry, bądź grać samemu. Gry MMORPG już są przereklamowane (moja opinia). Najlepiej grać w stare gry typu TQIT, Sacred 1 itp.

Nowsze gry są nudne, najczęściej fabuła ssie albo wszystko mija się z celem.

To gry 2D , Fajne ale nie mają tego czegoś

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...