Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajpy

PumaPuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wszystkim. Mam, taki problem od poprzedniego Updetu, nie mogę znaleść żadnej sniperki. Chciłbym, was prosić o miejsce spawnowanie się sniperek. A, i niechiałbym daleko od "SafeZone" np: lotnisko. Lutowałem ostatnio Bulder City, i nie znalazłem ani żadnej sniperki z item boxów. Lotowałem przez całe 4dni, i tylko znajdywałem: GT, Bizony, AKS i tak dalej. Więc, bardzo was bym prosił o pomoc.

!POZDRAWIAM!

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Opublikowano

Mam ten sam problem. Nawet założyłem temat o tym na tym forum :D Znajomi tłumaczą, że już się nie respią, jednakże niektórzy forumowicze mówią, że znaleźli ich pełno jednego dnia.

Opublikowano

Hmmm? Blisko safe MPCforum to camp splinter z kolegami na małe serwery chodzisz, tylko na pare serwerów a nie jeden i koniec. Jak nie znajdziesz to zawsze kogoś zabić możesz.

Lub możesz też Shrute farm, czasami się zrespi chociaż najbardziej polecam camp splinter tam najwięcej sniperek mi się zrespiło.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ostatnio znalazlem 2 sniperki w clear xD... a loot jest ciagle zmieniany

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Siemka, wszystkim. Mam, taki problem od poprzedniego Updetu, nie mogę znaleść żadnej sniperki. Chciłbym, was prosić o miejsce spawnowanie się sniperek. A, i niechiałbym daleko od "SafeZone" np: lotnisko. Lutowałem ostatnio Bulder City, i nie znalazłem ani żadnej sniperki z item boxów. Lotowałem przez całe 4dni, i tylko znajdywałem: GT, Bizony, AKS i tak dalej. Więc, bardzo was bym prosił o pomoc.

!POZDRAWIAM!

W norad respi się koło helikopteru blaser albo m107

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...