Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie Layoutu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie dot tworzenia layoutu w ps cs5 mianowicie skąd mogę czerpać inspirację do tworzenia,jak zainstalować 960grid system i mam jeszcze jedno pytanie czy grafik który zrobi szablon powinien umieć go pociąć i zakodować? aby go sprzedać? pozdrawiam

oabpsw.png
Opublikowano

Wyjdź przed dom, spójrz w drzewa, zapal dżojnta i czerp inspirację. Drugie pytanie jest mało związane z tym działem, ja odpowiedzi nie znam. Niektórzy graficy potrafią kodować layouty, jest to pożądana umiejętność bo oczywiście zapewnia więcej kasy, natomiast jeśli chodzi o cięcie to grafik dobrze czuje się w czymś co zrobił sam i wygodnie jest mu to robić, a nie jest to trudne. Należy jednak ciąć tak żeby wykorzystać w jak największym stopniu możliwości CSS3. Można sprzedawać layouty w PSD, można zakodowane, można też napisane pod silniki.

Opublikowano

Wyjdź przed dom, spójrz w drzewa, zapal dżojnta i czerp inspirację. Drugie pytanie jest mało związane z tym działem, ja odpowiedzi nie znam. Niektórzy graficy potrafią kodować layouty, jest to pożądana umiejętność bo oczywiście zapewnia więcej kasy, natomiast jeśli chodzi o cięcie to grafik dobrze czuje się w czymś co zrobił sam i wygodnie jest mu to robić, a nie jest to trudne. Należy jednak ciąć tak żeby wykorzystać w jak największym stopniu możliwości CSS3. Można sprzedawać layouty w PSD, można zakodowane, można też napisane pod silniki.

Okeej dzięki i nie dżojnta tylko jointa ;)

oabpsw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...