Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zostanę sponsorem serwera Metin2.

Oferuję:

•vps do prac nad skończeniem projektu

•kilka dni przed startem daję serwer dedykowany (serwer dedykowany w zabezpieczonej serwerowni)

| PS. inna sprawa gdy serwer pada od ataków DDoS a inna gdy serwer pada z powodu wielkiej ilości bugów w grze (kłania się lektura syserr i syslogu... wiele dzieciaków płacze za każdym razem gdy im channele padają że to wina dedyka itp a prawda taka że nawet nie wiedzą co to syserr i syslog a więc gdy nie potrafisz poprawiać występujących błędów na serwerze to nawet do mnie nie pisz) |

•oferuję hosting pod www

•oferuję hosting pod forum

•oferuję stronę www jeśli sam takiej nie posiadasz

•co do podziału % z IS możemy się dogadać

•oferuję najlepsze liby pod każdy system

•nie wykładam pieniędzy na żadnego typu reklamy itp (to jest Twoja sprawa jak rozreklamujesz serwer) jedyne w co inwestuje to sprzęt który dostajesz

•sponsorowałem kilka dużych serwerów, każdy otrzymał taką kwotę na jaką się umawialiśmy, nikogo nie oszukałem (jaki w tym biznes?)

Po więcej informacji których jest jeszcze trochę zapraszam chętnych na PW.

!! UWAGA !!

Oferta ta jest poważna i jest skierowana do POWAŻNYCH osób... nie szukam osób które np:

•kilka dni przed planowanym startem przestaną się do mnie odzywać (bo np nie wywiążą się z obowiązków ukończenia serwera)

•nagle im wypadnie jakiś wyjazd lub dostaną kare od rodziców (taaak, spotkałem się już z takimi 'wersjami')

•nagle im się 'odniechce' robienia serwera (tracicie tylko swój i mój czas a zarazem moje pieniądze)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Lomaxmt2.pl (pierwsza edycja, z wszystkimi reaktywacjami nie mam nic wspólnego),

ProMT2.pl (pierwsza edycja, ta co istnieje teraz nie mam z nią nic wspólnego),

Mexortis.pl

Vectera.net

Venise.pl

Erdiana.pl

Grayst.pl

ParadiseMT2.pl

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Poszła wiadomość na gg :)

#edit

zedytowany pierwszy post (patrz pogrubiona czcionka)

Opublikowano

Temat można zamknąć, mam kilka osób.... jak będę miał następne miejsca to założę nowy temat.

Opublikowano

Kilka, lecz aby znaleźć dobrą osobę trzeba mieć dobre sitko.. jak przerzedzę amatorów opowiadających bajki to znów się tu zgłoszę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...