Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Logowaniem !

Duke.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z logowaniem.

Dziś rano nabrałem chęci na grę więc postanowiłem wejść na konto niestety zalogowanie się nie jest możliwe gdyż wyskakuje mi poniższy błąd. :(

04us.png

Jest to bardzo dziwne gdyż mojemu koledze gra działa normalnie i nie ma problemów z zalogowaniem się. Postanowiłem naprawić pliki lecz to nic nie dało. 8S

Dodam, że na stronę LoL`a zalogować się mogę. :mellow:

Opublikowano

Napraw clienta, zresetuj router, skontaktuj się z dostawcą internetu. Jeżeli nie pomoże spróbuj zresetować komputer.

Klienta naprawiałem przed napisaniem tego tematu nic to nie pomogło. Zresetowanie komputera jak i routera także bez rezultatu. Skontaktowanie się z dostawcą internetu jest zbędne gdyż internet działa prawidłowo problemu z innymi grami nie mam lagów zero. Tylko ten problem z zalogowaniem się na lol`a

Opublikowano

Skonsultuj się z dostawcą internetu gdyż mógł NIECHCĄCY ( on lub nawet ty ) zablokować porty.Jeśli masz inny komp lub idź do kolegi i spróbuj zalogować się na LoLa/Stronę LoLa i zobacz.Jeżeli nie będziesz mógł to znaczy że masz coś z kontem.Jeżeli u kolegi możesz to znaczy że internet/konto.

Opublikowano

Skonsultuj się z dostawcą internetu gdyż mógł NIECHCĄCY ( on lub nawet ty ) zablokować porty.Jeśli masz inny komp lub idź do kolegi i spróbuj zalogować się na LoLa/Stronę LoLa i zobacz.Jeżeli nie będziesz mógł to znaczy że masz coś z kontem.Jeżeli u kolegi możesz to znaczy że internet/konto.

Kolega może zalogować się na moje konto. Jest to problem z League of Legends gdyż przeczytałem temat na stronie leagueoflegends.com, że nie którym też nie działa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...