Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Pusiux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym graczem wota i co nie co juz ogarniam i mam pytanie kiedy zakupić 1 czolg i jaki najlepiej wybrać dla osoby początkującej ?

Opublikowano

Jak chcesz się nauczyć grać ciężkimi czołgami to zdecydowanie ruskie do V tieru tak samo z medami w sumie rosyjskie czołgi są bardzo dobre dla początkujących graczu.

Opublikowano

Najlepiej USA, ew. ruski. Amerykańce mają niemiłosiernie mocną wieże, a znowu ruski dużą siłę ognia.

Opublikowano

Jak chcesz się nauczyć grać ciężkimi czołgami to zdecydowanie ruskie do V tieru tak samo z medami w sumie rosyjskie czołgi są bardzo dobre dla początkujących graczu.

W rosyjskich mam V tier. T-34. Sądzę, jednak, że po 1,5roku gry umiem grać HT bez robienia czołgów ZSSR. Każda nacja ma czołgi ciężkie, niekoniecznie muszą być to czołgi rosyjskie. Owszem, dla początkujących są znakomite, bo są proste :)

Najlepiej USA, ew. ruski. Amerykańce mają niemiłosiernie mocną wieże, a znowu ruski dużą siłę ognia.

Nie na początek. USA dla newbie ? "Po co ci ten czołg, jak i tak nim grać nie umiesz". Z bólem przejdzie III tiery, potem M3 Lee do którego się zrazi, a następnie (jak przejdzie T1 HT i M6) to będzie kaleczył rzemiosło na T29, T32... Amerykańskie HT nadają się dla graczy którzy potrafią adekwatnie od sytuacji zastosować je w bitwie.

Polecam robić linię do E-100, jeżeli mówimy o HT. Może być także IS-7 oraz brytyjskie do FV215b.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...