Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nowa strona lola.

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy wy także macie problem z zalogowaniem się na nową strone lol'a? Chodzi mi o tą http://beta.eune.leagueoflegends.com/ . Od kiedy ona weszła w żaden sposób nie moge zalogować się na strone, za każdym razem widze komunikat, wystąpił błąd, spróbuj puźniej i tak cały czas. Jedyną możliwością zmiany hasła pozostaje mi przypomnienie go na email i zmiana za pomocą linku. Czy ktoś z was miał już taki problem?

Opublikowano

Miałem taki sam problem, ale pomogła mi instrukcja podana od supporterów. Oto ona :

1. Udaj się na eune.leagueoflegends.com/pl
2. Jeżeli górne menu pokazuje, że jesteś zalogowany, kliknij „wyloguj”
3. Wyczyść historię i ciasteczka Twojej przeglądarki
4. Zamknij przeglądarkę i otwórz ją ponownie
5. Udaj się na eune.leagueoflegends.com/pl i kliknij Forum. Upewnij się, że wciąż nie jesteś zalogowany.
6. Wróć do eune.leagueoflegends.com/pl i zaloguj się ponownie (ważne jest to, byś nie próbował zalogować się gdy wciąż jesteś na forum)
7. Wróć na forum. Powinieneś teraz móc zalogować się normalnie.
8. Jeżeli wciąż będziesz miał problemy, spróbuj proszę zalogować się na forum korzystając z innej przeglądarki (jeżeli normalnie używasz Firefoxa, spróbuj Chroma etc.)

75217085885568519449.png

Opublikowano

Miałem taki sam problem, ale pomogła mi instrukcja podana od supporterów. Oto ona :

1. Udaj się na eune.leagueoflegends.com/pl

2. Jeżeli górne menu pokazuje, że jesteś zalogowany, kliknij „wyloguj”

3. Wyczyść historię i ciasteczka Twojej przeglądarki

4. Zamknij przeglądarkę i otwórz ją ponownie

5. Udaj się na eune.leagueoflegends.com/pl i kliknij Forum. Upewnij się, że wciąż nie jesteś zalogowany.

6. Wróć do eune.leagueoflegends.com/pl i zaloguj się ponownie (ważne jest to, byś nie próbował zalogować się gdy wciąż jesteś na forum)

7. Wróć na forum. Powinieneś teraz móc zalogować się normalnie.

8. Jeżeli wciąż będziesz miał problemy, spróbuj proszę zalogować się na forum korzystając z innej przeglądarki (jeżeli normalnie używasz Firefoxa, spróbuj Chroma etc.)

Dziekie wielkie! pomoglo, oby wiecej takich ludz ian tym forum ;] Oczywiscie like dla ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...