Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internal exception: java.io.IOException: Received string length longer than maximum allowed (21 > 16)

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tworze pliki serwerowe, pluginy na razie które mam to: PermissionsEx, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, TabDeco, Vault, WorldEdit, AutoSaveWorld, AuthMe

Na serwer mogłem wbijać z nickiem: DT4R do puki nie utworzyłem sobie grupy Technik z prefixem: "&e&l[Technik]&r" czyli mój nick wygląda teraz tak:

[Technik]DT4R, gdy wchodzę, to po 3-5 sekundach wywala mnie i pisze: Internal exception: java.io.IOException: Received string length longer than maximum allowed (21 > 16)

Proszę o wypowiedź kogoś doświadczonego usera w tych sprawach :), nie jestem pewny ale to chyba się dzieje przez essentials, bo jak usunalem plugin auth me to dalej wywalało.

Z góry dziękuję, za pomoc + ' siki :D

PS:Ja wiem co znaczy ten błąd, że coś tam jest za długi nick, ale nie możliwe że się tego nie da usunąć

Opublikowano

To to ja wiem... ale gdzie to zmienić ... w ess zmieniałem tam coś ale nie działało i w auth me to samo chociaż to nie przez auth me jest

Opublikowano

@UP Jezteź bozki xD działa :O!! :D

Byłą to wina pluginu TabDeco, tylko teraz jak zrobić żebym miał tab na serwerze taki fajny ;/ znacie jakiś plugin nie kolidujący z essentials, czy też innymi pluginami? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...