Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nocturne mid?

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myślicie o nocturne na midzie? ma jako taki burst, feara, obrone na 1 czara, który na midzie o wiele lepiej się sprawdzi niż na topie(na topie mały dmg z skillów), no i na swoim śladzie jest o wiele szybszy i dobry ult

Opublikowano

Wydaje mi się, że byłby dobry ale tylko przeciwko postaciom typu Lux, Orianna itp.

+ po 6 mógłby gankować inne linie :D

Opublikowano

Może być dobry jednak ja go nie widzę na midzie. O wiele lepiej sprawdza się na jungli.

nocturne w obecnej mecie nigdzie sie nie nadaje według mnie, a tym bardziej na mida

Jungle nocturne pozdrawia

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Po 6 mógłby gankować, aczkolwiek jego zasięg z ulti jest bardzo mały na 1 lvlu, na 2 lvlu już by się o wiele łatwiej to robiło
"nocturne w obecnej mecie nigdzie sie nie nadaje według mnie, a tym bardziej na mida "
To ciekawe czemu nim grają na gamescomie? grali:P

Opublikowano

Po 6 mógłby gankować, aczkolwiek jego zasięg z ulti jest bardzo mały na 1 lvlu, na 2 lvlu już by się o wiele łatwiej to robiło

"nocturne w obecnej mecie nigdzie sie nie nadaje według mnie, a tym bardziej na mida "

To ciekawe czemu nim grają na gamescomie? grali:P

Według mnie Nocturn jest bardzo dobrym junglerem.

- Q dające speeda

- W chroniące przed cc

- Fear z E, który z reguły zmusza przeciwnika do flashowania

- z ultem łatwe ganki, gdyż nie stoi w zasięgu żadnych wardów. :D

Jednym slowem jest dobry :D

Opublikowano

@up i dopisz że jest takeim papierem że ledwo blue soluje.

@top nie sprawdzi sie bo jego dmg polega na aa. A na midzie liczy sie poke. Ew. na lux / morgane mógłby wejść bo sheld

1377531174-U173186.png

Opublikowano

zero dmg zero burstu manozerny spokojnie mozna go skontrowac

tylko jungla w late skladasz botrk i ultujesz adc to adc z gry wyeliminowany reszta pod tanka

@up latwo nim solowac blue nie widze tutaj problemow

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Jungle ma jedną z szybszych, więc stwierdzenie że nie wysoluje blue pisał chyba gracz poniżej 20lvl..

Co do noc mid, grałem ostatnio i był enemy noc d1 mid, i moja ahri d1. Przed 6 robił farmę na q>aa, natomiast po wbiciu 6 nie dość że roam był strasznie mocny, do tego solował sobie tą ahri na midzie jak chciał...

Słaby na midzie na pewno nie jest, poza tym grałem nim sam też na topie i bardzo fajnie się sprawdzał (lecz na midzie trza mieć na uwadze to, że apc będzie obijał cię z aa).

@up: dmg to on ma i to duuży (ale nie na burscie), lecz z aa.

@wodka: Jak na 2k nic nie ugra, to czemu gość z ~2.5k mainuje go na midzie? Gra tylko nim i jakoś wygrywa;d .

League of Legends

Opublikowano

zły pomysł bo noc bazuje na dmg i tylko strach E ma obrażenia magiczne + noc dysponuje mniejszym hp i łatwo go zabić na widoku

no ok,

budowałem się nim pod tanka bo nie chciałem full ad..

zrobiłem tą tarczę, merkury, potem hydre i dmg z dupy było, potem aegisa i ten item z niego i wleciałem w 4 solo, 1 zabiłem a resztę team dobił i było po grze.

Więc jeśli myślisz ze niema dmg czy jest papierkiem to nara.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...