Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Web]Szablony stron internetowych!

jankospoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłeś je sam czy może wrzuciłeś w program, który zrobi to za Ciebie?

Bo raczej takiej nazwy użytkownika nie ma żaden user na żadnym forum: 'Artisteer v4.0.0.58475' A raczej każdy wie co to jest..

Opublikowano

I niby ty je pisałeś ?? Wszystko ?

Robiłeś je sam czy może wrzuciłeś w program, który zrobi to za Ciebie? Bo raczej takiej nazwy użytkownika nie ma żaden user na żadnym forum: 'Artisteer v4.0.0.58475' A raczej każdy wie co to jest..

Artisteer dzięki niemu mogę robić szablony stron to prawda lecz nie robi ten program tego za mnie a co do JacoH to tego się nie pisze

Opublikowano

Lol? Jankos ty na serio mówisz że tego się nie pisze? To na chu* programiści uczą się języków skoro takich rzeczy się nie pisze? To jak je się robie? W paincie?

Opublikowano

Haah.. Beka typie.. Po co w tym siedzisz jak całkowicie się nie znasz na tym..

Po co ty się wypowiadasz jak się nie znasz na tworzeniu stron www na pewno wiem więcej od cb masz jakieś 15 lat grasz w minecrafta i uważasz że jesteś webmasterem?? dzieciaku najpierw naucz się php html i css a potem się za to weź

Opublikowano

Hehe.. 15 lat.. Pozdro. Od kiedy gra w Minecrafta mówi o wieku innych ludzi?! o.O

Mówisz, że wiesz wiecej ode mnie a sam parę postów wyżej palnąłeś głupotę: "Tego się nie pisze"...

Może sam najpierw spójrz w lustro i powiedz "No co dzieciaku? "...

Opublikowano

Hehe.. 15 lat.. Pozdro. Od kiedy gra w Minecrafta mówi o wieku innych ludzi?! o.O

Mówisz, że wiesz wiecej ode mnie a sam parę postów wyżej palnąłeś głupotę: "Tego się nie pisze"...

Może sam najpierw spójrz w lustro i powiedz "No co dzieciaku? "...

Od kiedy to szablon strony się pisze???? o_O jesteś mistrz jak umiesz pisać szablon po za divami.. szablon dzieciaku robi się w photoshopie lub innych programach artisteer to program dzięki któremu oszczędzisz sobie pracy w photoshopie i wykreujesz szablon jak w wordzie

Opublikowano

Pozwolę sobie kolegę wyżej zacytować:

Lol? Jankos ty na serio mówisz że tego się nie pisze? To na chu* programiści uczą się języków skoro takich rzeczy się nie pisze? To jak je się robie? W paincie?

Szablon się robi w programie graficznym? Myślałem, żę layout się robi w programach graficznych.. a szablon KODUJE... Nie, no.. widzę, że od Ciebie można sie dużo nauczyć.

Opublikowano

Problem jest w tym, iż programy do generacji szablonów pozostawiają straszny syf w kodzie, co skutkuje dalej "rozłażeniem" się strony przy instalacji/edycji modułów itp... Jest to rozwiązanie do domowych zastosowań. Na większą skalę niestety się nie nadaje.

Opublikowano

Dokładnie, ja zawsze jestem zwolennikiem pisania/tworzenia wszystkiego od podstaw samemu. Wtedy lepiej orientujemy się w kodzie itd...

Czyli w tym Artisterze robi się lay? Szczerze to nie powala on wyglądem i przeciętny użytkownik Gimpa/Photoshopa zrobi to lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...