Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa gra.

iFuuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się zaczynać nową grę jak mam 22lvl łucznika 60k punktów za pvp, 260kp, 7golda, skilla na depozyt, tarczę z heredura i 1700mm wydropionych?

Chciałbym mieć tego smoka co daje 5% PD ale to się wiąże z nową grą, opłaca mi się? (Mam też maga 17 i wojownika 15)

Opublikowano

Hmm. Ja na 31 lv zostawiłem swoją klase i teraz w ciągu tygodnia nabilem 40+42 :)

Więc się oplaca a kp... haha malo malo a tarcza heredura caly czas leci z niego ;p

Opublikowano

nie oplaca sie jeżeli nabiles az 60k zaczków to sie nie oplaca ... bo lvl to jest nic jeżeli nie masz rangi pvp 40 lvl mozna zdobyc przy duzym no lifieniu w 7 dni nawet wczesniej a co do pvp to sie tak szybko nie da bo niestety arena nie dziala jak powinna i jezeli nie masz lepszej rangi od innych to znaczkow nie nabijesz.

5% expa to jest nic zrobic sobie 2 postac z ref linka do 15 lvla i masz owoce 100% wykorzystujesz je dopiero na sigim i masz owiele wiecej expa przez te 30 min z tymi owocami niz z tym smoczkiem 5% przez cala gre ....

76561198013232167.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

NIGDY W ŻYCIU IKONIEC NIE OPŁACA SIĘ GRAC OD NOWA :O !!

Opłaca się jeśli masz ekipę, czas i cierpliwość :) a ty dziecko się nie wypowiadaj jeśli nic nie wiesz

Pomogłem daj Like <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...