Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

....:::::Super[V]Craft:::::.... {Survival+Frakcje}.:::.{1.6.2}.:::.{NO-PREMIUM}.:::.{32sloty}.:::.{Częste Eventy!}.:::.{ZAPRASZAMY!}

KrisSuperV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżamy co 24 godziny a nie 3 razy w ciągu kilku godzin.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

NIE POLECAM.

Weszłam przed chwilą z paroma osobami, bo jakiś geniusz wpadł do nas na nasz własny osobisty serwer i spamował reklamą tego..czegoś.
Kiedy napisałam, że nie życzę sobie spamu zostałam poinformowana, żebym się nie dowalała, bo nasz serwer zostanie zaatakowany ddosem. ;) Gdy napisałam, że jest to karane prawnie i ktoś kto grozi ddosem jest zwykłą pi*dą zostałam wyśmiana (niezła opcja, bo to naprawdę jest karane prawem, zwyczajnie nigdy nikomu nie chce się tego zgłaszać), nazwana szmatą jak już w ogóle wyjaśniłam graczowi,że jestem dziewczyną żeby zaczął używać wobec mnie odpowiedniej osoby, a chwilę później zbanowana. Powód?;P "Admin ma zawsze rację".

Nieomylny admin banuje chyba nie te osoby co powinien.
Spam reklamą na innych serwerach to też szczyt chamstwa. ;) Nasz serwer nie jest miejscem, w którym ktokolwiek toleruje takie osoby.

Jak widać nie tylko u nas poszła spamerska reklama, ktoś zdecydował się na ruch podobny.

2yjs.png

c7nt.png

I jeszcze nie ma to jak się przyznać do czegoś takiego. BTW - Nazywamy marginesem społecznym kogoś, kto odnosi się do prawa i gardzi atakami ddos, czy kogoś kto takowe przeprowadza? Sorry - zleca?

og5j.png

Wspaniale! ;)

Nie mam problemu z tym co widać razem z moim nickiem na screenach, bo mam świadomość, że ja nikomu nie zasyfiam czatu reklamą swojego serwera, nie nazwałabym kogoś szmatą tylko dlatego, że nie pieje jaki serwer jest cudowny i że chętnie zostanie zaatakowana ddosem, nie nazwałabym nikogo źle BEZ SŁUSZNEGO POWODU, dla mnie to szczyt wszystkiego, dno społeczne i zdecydowanie serwer i ludzie z którymi nie chciałabym mieć nic wspólnego. I zapewne osoba, która mnie od szmat wyzwała bana nie dostała - w końcu broniła serwera. D-N-O

Dodatkowo leci zgłoszenie za powielenie reklamy, widzę, że zdarza się robić ich sporo. No i regulamin obowiązuje wszystkich tak samo, zwłaszcza, że widać po powielaniu reklam i zamykaniu ich, że specjalnych względów tu nie ma, dlatego to samo dotyczy odświeżania reklamy.

Acha i "Odszedł/Wyszedł z gry" a nie "Odszedł od gry". Chyba nie chce wiedzieć jak wyglądają te tłumaczenia.

Opublikowano

Jak wyżej, spam reklamami tego serwera na innych jest tak żałosny, że po prostu aż żal dupę ściska. I te groźby ddosami, wyzywanie ludzi, po prostu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Weźcie się ogarnijcie, bo za takie coś to nie będziecie mieć graczy, i bardzo dobrze.

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Potwierdzam to co zostało napisane powyżej. DDoS? Proszę... Myślisz, że nie potrafimy zabezpieczyć własnego serwera przed takimi idiotami jak Wy? A poza tym, nadal nie doczekaliśmy się nawet próby ataku, który mamy prawo zgłosić na policję. Jest za to do 3 lat. ;]

Sam serwer mało ciekawy. Serwer Wojny Frakcji kolejny. A co to za wojny jak obecnie jest (razem ze mną) jakieś 2 osoby? Jeszcze z tym %@$#% OtherDropsem. Do tego trochę sporo pluginów macie jak taki serwerek. Spawn nie jest jakąś epicką budowlą i w dodatku wszędzie nawalone glowstone'em. Mapa zwykła. Taki serwer idzie w parę godzin postawić. Dodatkowo jaka jest administracja pięknie widać 2 posty wyżej. To już wolę iść na singla...

Nie pozdrawiam i żegnam.

P.S. Reklamę macie odpychającą, a nie zachęcającą. ;]

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...