Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xerath= OP Burst?

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie dlaczego nikt nie gra xerathem? ostatnio go widzialem u ocelota jakiś czas temu

tak to nigdzie go nie ma

Opublikowano

Bo są lepsze picki?

@Kurwa, to jest offtop? Samych tępych chujów na tych modów kurwa biorą, banda idiotów. Koleś sie pyta czemu nikt nie pickuje Xeratha to mu odpowiadam, ty jebany ułomie wystawiający te warny, ja pierdole.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

możesz to jakoś wytlumaczyć?

jeśli są lepsze picki dlaczego on nie zostanie usunięty?

Ponieważ nadal są ludzie którzy go mainuja i robią istną siekę?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ponieważ nadal są ludzie którzy go mainuja i robią istną siekę?

no to jeśli robi istną sieke to dlaczego nie jest pickowany?

Opublikowano

może w waszych brązach nie jest pickowany bo tam trynda etc ... ale plat diamond to bardzo czesty pick

- op range

-ciagle stun

- nie manozerny

ogolnie jest to OP postac na champy z malym rangem i w miare czesta ja pickują

Opublikowano

może w waszych brązach nie jest pickowany bo tam trynda etc ... ale plat diamond to bardzo czesty pick

- op range

-ciagle stun

- nie manozerny

ogolnie jest to OP postac na champy z malym rangem i w miare czesta ja pickują

no akurat patrze na streamy i jedynie co to czasem ocelote widze :3

ale dzięki za odp

Opublikowano

Xerath to świetny pick, bedzie lepszy po reworku. Spokojnie możesz nim odwrócić los gry.

Bo są lepsze picki?

@Kurwa, to jest offtop? Samych tępych chujów na tych modów kurwa biorą, banda idiotów. Koleś sie pyta czemu nikt nie pickuje Xeratha to mu odpowiadam, ty jebany ułomie wystawiający te warny, ja pierdole.

Gdzie to potwierdziłeś? Nigdzie.
@Oh, niżej. Gratulacje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no to jeśli robi istną sieke to dlaczego nie jest pickowany?

Ponieważ w złych rękach jest gównem?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Xerath jest obecnie w pierwszej 10 najrzadziej pickowanych championów. Nikt nie gra Xerathem, bo jest on strasznie late gamowy, w early łatwo go zgnoić, jego główne źródło DMG w early to Q którego łatwo uniknąć, tyle

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Mało ludzi ogarnia jego mechanikę, więc mało ludzi nim gra ;P

Mój kolega np ogarnął mechanikę skilli, i rozpierdala jak chce.

Inni ludzie nie ogarniają, więc noob champ 0dmg report.

A to że jakiś tam streamer nim gra to nie znaczy że teraz każdy ma nim grać -.-

Ale myślę że teraz będzie częściej spotykany, gdyż ma być podobno tańczy, i rework ma być ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Xerath od zawsze był bardzo silnym i jednym z najtrudniejszych picków w grze, przez to szczególnie na niższym elo kompletnie nikt nim nie gra. Jednak jak już się bardzo dobrze ogranie jego mechanikę oraz umiejętności to wtedy naprawdę nic nie może nas zatrzymać na drodze po wyższe dywizje. Ma cholernie silny burst aoe, szczególnie świetnie nadający się do tf jak i na lini. Bardzo łatwo farmi i harrasuje się nim dzięki połączeniu w+q.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Bo są lepsze picki?

Takie jest już to forum, 0 kontroli nad tymi... hmmm... mam 85%, nie chcę 90% ale czujcie się tak, jakbym was obraził :)

@Topic

Teraz jest więcej postaci lepszych od niego, w Xeratha jak się wbije Zed to po nim. Taka Ahri jest lepsza od niego i ludzie wolą ją np. pickować niż Xeratha. Na Low Elo też jest to za trudna postać i nikomu nie chce się jej pickować tak jak mówiłem, bo są łatwiejsze.

Opublikowano

Takie jest już to forum, 0 kontroli nad tymi... hmmm... mam 85%, nie chcę 90% ale czujcie się tak, jakbym was obraził :)

@Topic

Teraz jest więcej postaci lepszych od niego, w Xeratha jak się wbije Zed to po nim. Taka Ahri jest lepsza od niego i ludzie wolą ją np. pickować niż Xeratha. Na Low Elo też jest to za trudna postać i nikomu nie chce się jej pickować tak jak mówiłem, bo są łatwiejsze.

Łatwiejszy nie oznacza lepszy -.- Xerath jest w top10 najlepszych miderów. Spójrze ,co z nim froggen wyprawia. Niszczy p rawie każdego harassem od więzy do wieży. Ten boski range do tego fajny ult. Ludzie raz nim zagrają na boty nie ogarnią = chujowy champ nie gram. I tyle.

Opublikowano

Ostatnio miałem w meczu Xeratha. Early wszystko pięknie mecz wydawał się dość wyrównany gramy dalej. Mid game Xearth ciśnie skillami we wszystko co się rusza ostatecznie zrobił Quadre bez większego wysiłku. Postać bardzo mocna i bardzo trudna. :) Nie pickują go ze względu na trudność i to, że można grać czymś bardziej mobilnym.

Opublikowano

trzeba ogarnac jego mechanike i ogolnie bez junglera z cc nic nie robi i latwo nim przegrac linie

oczywiście to dobra postać po reworku będzie biła więcej

ogólnie do grania solo sie nie nadaje i jaki kolwiek bruiser go zjedzie

rarafag

nlr

brony on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...