Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Każda gra mi się nudzi, jak na to zaradzić?

hophop8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda gra mi się nudzi. Raz jakąś zacznę, chce coś osiągnąć (np. w grze multiplayer) i zawsze po maksymalnie dwóch tygodniach zaczyna mnie to strasznie nudzić. Kiedyś kupiliśmy na spółkę z bratem grę Spore, po tygodniu mi się znudziła a brat w nią grał aż do końca. Tak jest z każdą grą, nawet jak gram z kolegami.

Proszę nie pisać wypowiedzi typu "nie graj", takie komentarze nie mają sensu.

------------------------

Dla wiadomości, gdyż widzę nieodpowiednie komentarze:

Wszystkie gry mi się nudzą, nie ma różnicy jak ta gra wygląda lub jaką ma fabułę, wszystko w bardzo krótkim czasie mi się nudzi i wydaje monotonne nawet jeżeli takie nie jest... I w tym sęk, o to mi chodzi. Już nie czuję takiej frajdy jak wcześniej, ale martwi mnie to że wszyscy rówieśnicy nie mają takiego problemu jak ja, potrafią grać w tą samą grę miesiącami, a ja po kilku dniach nią po prostu "wymiotuje". Mimo wszystko i tak mam chęć w coś grać. Wtedy, jak szukam jakiejś gry to mnie "rozsadza" gdyż owej nie mogę znaleźć. Tak jest bez przerwy od maja.

Wychodzę na dwór poczytać książki na ławce, kupuje przez aukcję figurki aniołów (czyszczę je, układam itd.), mam własnego psa którego muszę wyprowadzać na dwór ale i tak co jakiś czas mam ochotę zagrać i wtedy pojawia się powyższy problem.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jak Bf cię nudzi, idź na dwór. Nie ma sensu wałkować, bo co, wejdziesz na runde i staty 0/15?

Opublikowano

Też tak mam, ale LoL mi się nigdy nie znudzi. Ta gra jest nie do znudzenia. Co Ci mogę doradzić? Nic, może ewentualnie granie z kumplami, bo wtedy się o wiele fajniej gra niż samemu.

Opublikowano

Jeśli grasz w jedną grę non stop, to nic dziwnego.

Rób kilkudniowe przerwy lub jeśli grasz dłużej, nawet kilkutygodniowe. Po tych przerwach staraj się wracać do poprzedniej gry.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Jeśli grasz w gry które ci sie nie podobają to normalne że cie szybko nudzą ;)

Poszukaj gier odpowiednich dla ciebie i w gatunku który lubisz

Gwarantuje ci że na pewno cie wciągnie :)

Ja tak mam z GTA SA moge ją z 100 razy przechodzić nigdy sie nie znudzi ;P

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Z wiekiem zajawka na gry przechodzi niestety.

Kiedyś mogłem grać w grę cały dzień i nie nudziła się - teraz nie wyobrażam sobie grać godzinę bez przerwy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ja mam tak samo, kiedyś grałem ostro w Lineage 2 z wiekiem jakoś mniej mi się chciało, a gdy grałem w nowe gry szybko mi się nudziły bo nie chciało mi się ogarniać nowej gry od nowa

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gry jakie grałem w 2012/2013 i które mi się znudziły po tygodniu - miesiącu:

- Diablo 3

- Diablo 2

- LoL

- Rappelz

- Runes of Magic

- WoT

- 4Story

- Metin2

- Newervinter

- Spore

- Empire Total War

- Medieval 2

- Sims 3

- Panzar

- Battlefield Heroes

Jak widzicie to dużo tego i wątpię że w tej liście nie ma jakiegoś gatunku

Opublikowano

Zagraj w Aiona albo Nostale :). Jak się przywiążesz do jednej gry wtedy nie bedzie ci sie nudzic widzisz pierwsza gra w ktora ja gralem mmorpg był metin2 i jakos gram juz ponad 4 lata tylko z w privki jak sie przyciagniesz do jednej gry i bedziesz corazwiecej o niej wiedziec wtedy bedziesz chcial w nia grac dniami i nocami i nie bedzie ci sie nudzic ?

Opublikowano

Zmęczenie materiału...

Też mam tak od dłuższego czasu, że pogram chwilę i nudzi mi się... Ale czasami też mam takie momenty, że gram długo też ale to rzadkość... Kiedyś w WoWa potrafiłem przegrać cały dzień... Od dwóch lat czas gry dziennej w WoWa zmniejszył się mocno...

Tak samo z innymi grami sieciowymi, bo do single player jakoś jeszcze daję radę.

Opublikowano

Jak się umie grać to gra się nie nudzi

Zagraj w CS 1.6 ale nie na serwerach FFA lub CoD

tylko na 4fun

jak chcesz napisz na pw to dam ci zajebisty serwer gdzie jest rozpierdalanka w chuj

jestem 85 w ranku na 13k graczy

ale gram dopiero 2 dni :D

lub pograj w gre Mafia

póki jej nie przejdziesz to ci się nie znudzi :D

zajebista fabuła

41196912334212939960.png

Opublikowano

Tez tak mam mogę siedzieć cały pierd*lony dzień na kompie i w nic nie grać wszystko mnie znudziło,sr4 pograłem 1h wychodze nuda...

A jak nie siedze na kompie to mam chęć wejść;D

Trzeba poczekać na cos nowego,od jakiegoś czasu gram z kumplami w 7 days to die fajna giera ala minecraft/dayz'i wez kilku znajomych i graj ,torrenty/hamachi

Opublikowano

Wszystkie gry mi się nudzą, nie ma różnicy jak ta gra wygląda lub jaką ma fabułę, wszystko w bardzo krótkim czasie mi się nudzi i wydaje monotonne nawet jeżeli takie nie jest... I w tym sęk, o to mi chodzi. Już nie czuję takiej frajdy jak wcześniej, ale martwi mnie to że wszyscy rówieśnicy nie mają takiego problemu jak ja, potrafią grać w tą samą grę miesiącami, a ja po kilku dniach nią po prostu "wymiotuje". Mimo wszystko i tak mam chęć w coś grać. Wtedy, jak szukam jakiejś gry to mnie "rozsadza" gdyż owej nie mogę znaleźć. Tak jest bez przerwy od maja.

Wychodzę na dwór poczytać książki na ławce, kupuje przez aukcję figurki aniołów (czyszczę je, układam itd.), mam własnego psa którego muszę wyprowadzać na dwór ale i tak co jakiś czas mam ochotę zagrać.

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli jakaś gra już ci się nudzi to po co to dalej przeciągąć. To już twój mózg podpowiada "zostaw ten szajs" i weź się za robotę. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli jakaś gra już ci się nudzi to po co to dalej przeciągąć. To już twój mózg podpowiada "zostaw ten szajs" i weź się za robotę. :)

Chce wreszcie w jakiejś grze coś osiągnąć. Zmienianie gier co chwila nie ma sensu.

Admin Cienia
Opublikowano

Chce wreszcie w jakiejś grze coś osiągnąć. Zmienianie gier co chwila nie ma sensu.

Musisz w takim razie znaleźć gatunek który się tobie spodoba. Następnie zapoznać sie z systemem gry, znaleźć bota na nocki i lecieć do przodu. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Racja mi samemu ciągle gry się nudzą, dlatego gram w kilka gier na raz i wtedy aż NIE WIEM W KTÓRĄ ZAGRAĆ? BF3,LOL,FIFA. Naprawdę wybierz sobie 3 gry które ci się spodobają i na dłuższy czas zagrasz wtedy naliczy ci się 3x dłuższy czas. Napewno też znajdz przyjaciół do gry

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...