Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mega problem z połończeniem wyrzuca po wybraniu postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, opiszę dokładnie problem. Postawiłem serwer na plikach by signe (hamachi), ja łończe się normalnie i jest ok jednak druga osoba już nie może się podłączyć do serwera wywala ją gdy wybiera postać dzieje się to tylko na hamachi oraz comodo.. próbowałem przez sieć lokalną serwer zrobić i tak działa ta osoba się połączyła, więc pomyślałem że może to coś z plikami więc pobrałem pliki metin2master oraz clienta do niego i znowu to samo na sieci lokalnej ta druga osoba może dołączyć a przez hamachi lub comodo już nie ... ma ktoś pomysły? próbowałem na dwóch klientach oraz dwóch innych plikach.

Za pomoc dam max like przez 3 dni !

Opublikowano

Porty są ok bo przekierowywałem je w modemie na wirtualny system ten BSD, co do tego launchera hamachi to albo mam zły albo nie wiem co bo nie chce się przez niego coś połączyć nic. Antywirus zawsze wyłączony na czas próby tak jak i zapora systemu.

Opublikowano

Wiem właśnie tak zrobiliśmy, wszystko ustawiałem w root/serverinfo.py tam wpisałem ip ze zwykłą końcówką dla znajomego jednak to nic nie dało bo jak wybrał postać wywalało go do logowania, odpalał normalnym starterem metina nie tym launcherem od hamachi bo coś przez niego nie chce się połończyć nic :/ cały czas po wpisaniu pasów łończy i połończyć nie może..

Opublikowano

Wiem właśnie tak zrobiliśmy, wszystko ustawiałem w root/serverinfo.py tam wpisałem ip ze zwykłą końcówką dla znajomego jednak to nic nie dało bo jak wybrał postać wywalało go do logowania, odpalał normalnym starterem metina nie tym launcherem od hamachi bo coś przez niego nie chce się połończyć nic :/ cały czas po wpisaniu pasów łończy i połończyć nie może..

Poniewaz musisz zmienić pong taki jaki jest w gejmie w pliku metin2.bin wyszukaj ctrl+f np notepad++ 1234abcd5678efgh lub abcd1234efgh5678 lub testtesttesttesttest Nie pamietam .. ;D

I zmień na taki jaki jest w gejmie, A jesli nie wiesz jaki jest w pliku game to wes czyste game 2089 polecam gdzies musi być dl oraz opis co w nim jest . oraz jaki jest pong tak więc edytuj to na taki jak w gejmie i sie połączysz bezproblemowo....

pre_1400711970__sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...