Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Theris, czyli medium przyszłości!

sWm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny :)

Gram na tym serwerze (nadal) nawet po "lekkich problemach" i się na nim nieźle bawię :)

Opublikowano

Filmik Ok.

Grałem na serwerze. Byli ludzie była gra. Mnie zniechęciło naprawianie biologa przez 60dni ! o.O Dungeonów nadal nie ma

bo coraz to pojawiają się nowe bugi, które są naprawiane przez tydzień. Brakło cierpliwości, jak widzę nie tylko mi, a około

czterystu osobom.

Serwer powstanie jak feniks z popiołów ? Nie wydaje mi się, rynek serwerów prywatnych jest tak zróżnicowany, że jak ktoś raz do

serwera się zniechęci już więcej nie wróci. Wierzcie mi, wiem co mówię. Max 200-300 osób, tyle będzie ;/

Ogólnie życzę wam jak najlepiej, ale serwer nie ma już przyszłości

elo

Opublikowano

Grałem na serwerze, miła atmosfera, ciekawi ludzie nie licząc wyjątków.

Serwer mogę polecić, ale szczerze mówiąc zniechęciła mnie masa bug'ów nie mówię tu wcale o biologu, który rzekomo został naprawiony.

Reklamujcie serwer dalej bo przez bugi stracił masę graczy, a rozgrywka była super ;)

Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Opublikowano

Ave sWm!

Filmik jak dla mnie świetny oraz zachęcający zarówno nowych graczy jak i starych wyjadaczy do powrotu.

Moim zdaniem zabawa w feniksa jednak się uda gdyż mimo problemów nad projektem cały czas administrator interesuje się, zajmuje i poprawia wszystko, a nowości, dungeomy to tylko kwestia czasu wraz, z którym przyjdą także gracze. Sumienna praca i dobry kontakt z ludzi to fundamenty do tego abyśmy mogli na Therisie bawić się jeszcze długo oraz czerpać z tego coraz więcej przyjemności.

Duże brawa należą się także graczom pokroju autora tego filmiku. Poświęcają swój czas by tworzyć i zachęcać.

Nic tylko czekać co będzie dalej, bo zapowiada się coraz lepiej wbrew nieprzychylnych czasami opinii ;)

Opublikowano

heh nie ma to jak opinia moderatora forum theris.pl :rolleyes:

Wiarygodna jak nie wiem . Dobra jako że to mój ostatni post tutaj to napiszę,

że nie wierzę w odrodzenie, tego do niedawna jakże interesującego priva.

Jednak przez osobę Ethiela życzę mu jak najlepiej !

Opublikowano

Nie zapominaj, że tak samo jestem także graczem i bardzo mnie interesuje czemuż to moja opinia miałaby nie być wiarygodna skoro w grze obowiązują mnie dokładnie takie same prawa i tak samo dotykają mnie wszelkie problemy (oczywiście liczę na pw bo nie chcemy robić tu zbędnego spamu)? Po prostu akurat w sprawie tego serwera jestem optymistą właśnie przez osobę Ethiela, o której sam wspomniałeś.

Opublikowano

Zacne video jak i sam serwer.

Co do wspomnianych Dunegonów, Ethiel zapowiedział że pracuje na pierwszym i mają to być bossy do 100lv.

Lekkie problemy są, ale i są też poprawiane, tak jak i biolog który już przeszedł niemałą transformację na lepsze, skrócono między innymi czas oddawanie przedmiotów do kilku sekund, zwiększono szanse na przyjęcie przedmiotu, dodano możliwość oddani większych ilości niż 1 jednocześnie, a także zwiększono nagrody od kilku do kilkudziesięciu ulepszaczy oraz poprawiono wartości otrzymywanych bonusów. Ponadto poprawiono przez wielu znienawidzoną mapke od 125lv i teraz exp na niej to przyjemność.

I jeśli Ethiel dalej będzie pracował jak dotychczas, a na to wygląda, to Theris.pl jeszcze zagości na długo na polskiej scenie serwerów prywatnych metin2.

A ilość graczy systematycznie rośnie z dnia na dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...