Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Klient 2013 By Venir [WIECZNE AKTUALIZACJE KLIENTA]

Venir

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Ale po co ta kolorowa tęcza w poscie? Czy widziales kiedys temat który tak wyglądał na epvp? Wezcie sie ludzie w garsc.. forum to nie kolorowanka idioci.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Ale po co ta kolorowa tęcza w poscie? Czy widziales kiedys temat który tak wyglądał na epvp? Wezcie sie ludzie w garsc.. forum to nie kolorowanka idioci.

Post nie związany z tematem ... coś się nie podoba hejterze? wyjdź tam masz drzwi ! -,-

Uczeń
Opublikowano

Post nie związany z tematem ... coś się nie podoba hejterze? wyjdź tam masz drzwi ! -,-

Gdzie? Pokaz prosze, bo tak mnie poraziło po oczach ze teraz krwawią ;-(.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Niestety ale nie zabłyśniesz klientem..........

Ma on taką a nie inną wagę a sam robiłem klienta i odchudziłem go do 600mb. Bo jest tam najebane niepotrzebnych plików.

Po 2 dniach dogłębnego oczyszczania go i kompresji udało się z 600mb do 400. jak to zrobiłem?

Kompresowałem muzykę z vmw efekt z 60mb do 9mb

Kompresja wszystkich plików .dds efekt z 200mb do 130mb

I kilka plików wywalonych obiektów itp.

Oczywiście spakowany zipem zajmuje ~400mb

Więc szkoda ale nie postarałeś się.

Opublikowano

Fajny kliencik

Jak wygląda - Nowy kolor cyferek zadawanego DMG przez nas i zadawanego DMG moba w naszą postać ?

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Działa wszystko co do tej pory jest na pl jak coś wam nie pasuje hejty to usune i wgl nic nie będę udostępniał dużo ludzi sobie z tym klientem nie radzi więc udostępniam :angry:

Fajny kliencik

Jak wygląda - Nowy kolor cyferek zadawanego DMG przez nas i zadawanego DMG moba w naszą postać ?

Taki jak na xenoxmt2

co za gufno, fortuny lajkow nie zbijesz.

Gówno? to zrób lepsze coś ci nie pasuje to wyjdź z tematu :angry:
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że to jest client RyKoX'a do plików V2.1 ze zmienionym interfacem i zakładką bonus.

Jakie bronie są wgrane? Masz jakąś liste czy czysty client?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że to jest client RyKoX'a do plików V2.1 ze zmienionym interfacem i zakładką bonus.

Jakie bronie są wgrane? Masz jakąś liste czy czysty client?

Nie to czysty 2k13 z tymi zmianami co ja mówiłem a wgl zakładka bonus była w eq nie statusie inaczej tamtego klienta przerabiałem

Opublikowano

Daj wiecej ss bo nie wiem czy sciagac.

Na plikach terenzo 4.1 wystarczy skonfigurować sysinstall i w twoim kliencie rooty i bedzie dzialac ?

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Daj wiecej ss bo nie wiem czy sciagac.

Na plikach terenzo 4.1 wystarczy skonfigurować sysinstall i w twoim kliencie rooty i bedzie dzialac ?

Czego ss chcesz dokładnie ? ( wiecej ss będzie jak będę miał pliki 4.1 działające)

Tak a jak chcesz grać z kimś to luncher sury jeszcze

Opublikowano

Czego ss chcesz dokładnie ? ( wiecej ss będzie jak będę miał pliki 4.1 działające)

Tak a jak chcesz grać z kimś to luncher sury jeszcze

Daj ss interface. Nutke podczas wybierania postaci, nowy wyglad wbijania kólek do lv, oraz ten zielony kolor NPC, Wyglad skilli(bardzo mnie interesuje) , i znaczek GM'a. Dam pare like jak mi to dasz.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Daj ss interface. Nutke podczas wybierania postaci, nowy wyglad wbijania kólek do lv, oraz ten zielony kolor NPC, Wyglad skilli(bardzo mnie interesuje) , i znaczek GM'a. Dam pare like jak mi to dasz.

Do 22 uzupełnie temat wejdź o 22 będziesz miał to co chcesz a interface jest standardowy ponieważ nie ma kto mi dorobić zakładki bonus do tego disajnu niebieskiego z xenoxa a on bardzo fajny jest :P znaczek gm jest standardowy ale pewnie go zmienie na lepszy wygląd wbijania lvl i kulek to z serwera lothira2 reszta na ss ( być może jak zmobilizuje kolege to nie będzie ss tylko filmik )

Opublikowano

no klient fajny akurat gram na pandoramt2 więc będe grał na tym kliencie ;d dzięki leci like ;)

\

Uczeń
Opublikowano

Trzeba game modyfikować aby ten klient działał? Slyszalem ze klienty 2013 nie maja pongu wiec jak sie sprawa ma?

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Game to najnowsze z plików terenzo bo nie zadziała ten luncher jest bez pongu

@Susek ja nie dodawałem tu broni itp z pandory żadnego eq ale może dodam jak dostanę pliki + wpisy

Opublikowano

Trzeba game modyfikować aby ten klient działał? Slyszalem ze klienty 2013 nie maja pongu wiec jak sie sprawa ma?

musiałbyś dograć clientside Terenza do tego clienta

Dlaczego kłamiesz?

Tak mi się wydaje, skoro do plików v4 potrzebna jest nowa binka

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...