Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żadnych snajperek z item boxów?

vegas666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska, wy tez macie ostatnio ten problem? Zauważyłem, że ostatnimi czasy nie looca ŻADNE snajperki z item boxów. Razem z kolegami złożyliśmy się na prywatny serwer. Stoi on już od jakiegoś tygodnia. Każdy zarezerwował sobie miejsce to lootowania. Od jakiegoś tygodnia co jakiś czas któryś z kolegów wchodzi na kilka minut, by polootować, a ostatnie słowa, kiedy wychodzą z serwera brzmią tak: "K*rwa, znowu żadnej snajperki!". Lootując Boulder City mam ten sam problem! Żadnych karabinów snajperskich! O dziwo nie tylko snajperek brakuje w item boxaxh. W sumie w czasie trwania prywatnego serwera znalazlem juz okolo 30 item boxow. Same AKS-y, G36, Bizony, Uzi, MP7 ale żadnego AWM, VSS, Mausera itp. Nie wiem dlaczego, ale brakuje tez takich karabinów jak Imi-tar! Wiecie może co tu jest grane? Czy to Developerzy spaprali robotę, robią sobie z nas jaja, czy co? Doinformowanych proszę o wyjaśnienie tych dziwnych "zjawisk".

PS Podobno nawet K Style już sie nie respią w Norad...

Opublikowano

Każdy Drop jest losowy po prostu macie pecha :) z paru boxów dropłam tylko jednego blasera reszta to G36, B93R, AKM , AKM-74u i same pistolety...

mój kolega dropnął 2x MTV forest i MP7 ,.

WMYc.png

Opublikowano

To tragedia jakaś jest. Lootowałem w Noradzie, stacji meteo, na lotnisku, Bulder i w Camp Splinter przez dwa miesiące. Znalazłem ze 150 jak nie więcej item boxów i ani jednej snajpy.

Tylko k***a mać cały czas: AKs-74u, FN P90, MP7, G36, B93R, Desert Eagle, UZI i Bizon.. Mam już tym całe GL zaspamowane...

Opublikowano

Pech, serwer. Boxy jak boxy zależy od szczęścia, może ostatnio lekko zmniejszyli dropienie snajp z boxów. A z hełmami to poprostu na serwer dobry trzeba wejść. Dobrze przeszukać i napewno się znajdzie. Wczoraj znalazłem dwa

@down

Napisałem "lekko" i "może" bo tego nie wiem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Camp splinter -> 1vss 4 relogow po privach.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...