Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czas

sprajt1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !
Mam pytanie dotyczące gry Need For Speed World ,a więc tak zainstalowałem sobie grę razem z kolegami i odkąd gram jest problem ,a mianowicie gdy startuję w załóżmy dragu nawet gdy dojadę do mety pierwszy zawsze spadam na ostatnie miejsce chociaż mam złote karty ,jest jeszcze jedna ciekawostka jak pod czas dragu dojadę w czasie poniżej 16sek jest normalnie tak jak powinno być. Aha sprawdzałem czy to czasem moje konto nie jest zbugowane więc wszedłem na komputerze u kolegi i u niego wszystko było w jak najlepszym porządku. Próbowałem już przeinstalowywać grę na inne dyski i próbowałem też zrzucać grę od kolegów ,niestety nic nie pomogło... Jeżeli macie jakiś pomysł proszę odezwijcie się w jakiś sposób. Z góry dzięki ;)
PS.Gdy ścigam sięw sprintach i torach pisze że nie dojechałem do mety

Opublikowano

Prawdopodobnie wina neta jak TheVolume pisal. Zrob test predkosci internetu speed test'em i zamiesc tu wyniki.

Nie grasz czasem na US a nie EU? W us jest wiekszy ping, moze temu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

. Próbowałem już przeinstalowywać grę na inne dyski i próbowałem też zrzucać grę od kolegów ,niestety nic nie pomogło

Opublikowano

To masz coś z PC jak działa poprawnie na drugim kompie. Zrób reinstal NFSW i po problemie za pewnie.

Reinstal ani format nic nie da, gra mu działa (gra z kolegami, jeździ wyścigi itp.)

Ma za duży ping, co powoduje opóźnienie w grze.

@topic

Masz wyłączone wszystkie programy, które korzystają z internetu? (np. gg, skype)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak by miał tak duży ping że aż mu nie zalicza że pierwszy dojechał do mety, to by miał kicki z gry. Bo sam miałem ping 100 i mnie kickało co chwilę aż zadzwoniłem do EA z tym problemem i tak nie pomogli. Możesz ewentualnie spróbować zobaczyć jak będzie chodziła gre przez sam modem, jak masz taka mozliwosc nie podlaczaj routera, i zobacz.

Opublikowano

Napisz do supportu EA z tym problemem lub zadzwoń telefonicznie do EA i Ci pomogą jak nasze rady nic nie pomagają. Chyba że nie umiesz gadać lub szkoda Ci 5-7zł z konta na rozmowe...

Opublikowano

moderatorzy się udzielają i nie wiedzą co piszą...

Masz zablokowane porty gry -.-' cała filozofia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...