Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluza - rozmiar

zuo143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - czy posiada ktoś bluzę Tabasko kangurka ? Gdyż mam problem, nie wiem jaki rozmiar wybrać, niby miałem brać M po pomiarach bluz w których chodze jednak gdy zobaczyłem zdjęcia modela który ma 180 ( ja mam 179) i ma XL to zwątpiłem. Więc moje pytanie brzmi jaki Wy macie rozmiar i wzrost ? :D

Z góry dzięki

Opublikowano

Nie mam tej bluzy ale ja mam nieco poniżej 180m i w mojej garderobie mam ciuszki M/L (niektóre ciuchy S). Ostatnio jak kupiłem ciuchy przez neta to model miał 190m i miał rozmiar M kupiłem M i jest dla mnie idealna. Dużo zależy od producenta. Jeśli model miał 180m i rozmiar XL to bierz XL. Proponował bym ci się dokładnie zmierzyć (obwód klatki itd) jeśli jesteś chudszy to mniejsza bluza będzie na tobie lepiej leżała jeśli jesteś grubszy bierzesz większą.

Opublikowano

Chodzi o to że mierzyłem wszyściutko i wychodzi mi M ale model mojego wzrostu i XL ? No kurde blaszka :D

Opublikowano

NIE NOŚ TEGO SZAJSU BO WYJDZIESZ TYLKO NA GŁUPIEGO GIMBA, JA MAM 185 I NOSZĘ L, ZALEŻY OD WAGI I BUDOWY CIAŁA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...