Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawirusowany facebook?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem gdzie to mam napisać tak więc proszę bez spin.

Wszedłem w jakiś link na facebooku i teraz mam tak, że samo mi udostępnia jakieś posty, po czym wylogowuje mnie a jak się zaloguje wyskakuje informacja, iż jestem zbanowany, po usunięciu całej historii moge na chwile znowu sie zalogować na FB i bana już nie ma ale po sekundzie mam tak jak na tym SS-ie http://scr.hu/0f02/0q5jr i znowu klikne zaloguj sie i jestem zalogowany.. usunalem wszystko co moglem chyba i nie wiem co mam zrobić usuwam wszystko a nic nie skutkuje. Pomocy

Opublikowano

Przeskanuj kompa Malwarebytsem na wersji testowej, usuń cookie, jak uda Ci się naprawić ten problem to usuń konto i idź na odwyk, bo później będzie już za późno.

Opublikowano

Zapewne akceptowałeś jakieś aplikacje,nie czytając ich regulaminu. Jest w nim napisane,że zgadzasz się na to,aby udostępniały one w Twoim imieniu statusy,zdjęcia etc.

Opublikowano

Kliknąłeś w jakiś podejrzany link i automatycznie zawirusowałeś sobie komputer.

Na twoim miejscu polecam usunąć cookies ew. format komputera ale to w ostateczności.

PS. Spróbuj zobaczyć na innym komputerze czy masz taki problem być może to tylko wina twojego komputera

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...