Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer/ Gry

woldemor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gigabyte GA-H61M-DS2 DVI Intel H61 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA/DDR3) - 167.00 zł Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 205.00 zł Aerocool VP-450 450W OEM - 133.00 zł Zalman T2 - 94.00 zł Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM -73.00 zł Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 119.00 zł Intel Pentium G2030 LGA1155 BOX - 221.00 zł Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł Sapphire ATI Radeon HD7730 1GB DDR5/128bit DVI/HDMI/D-SUB PCI-Expressa - 263.00 zł

Mam pytanie czy na tym kompie będzie chodził wiedźmin 2, far cry 3, skyrim, crysis 2 ? Jeżeli tak to na jakich ustawieniach i ile FPS?

Ps. sory że to na górze tak rozwalonę

Opublikowano

Karta bardzo słaba, ale na najniższych możliwych ustawieniach powinny Ci pójść w/w Gry, lecz nie wiem w ilu fps.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

7730 to jest low profile, która zupełnie nie nadaje się do gier, które wymieniłeś.

Podaj budżet to skleci się coś lepszego.

Opublikowano

Zrezygnuj z napędu optycznego i dołóż do 7770. Wtedy masz w porządku zestawik.

Trochę grosza będziesz musiał zdobyć, ale masz pewność, że każdy z dotychczasowych tytułów będzie chodzić.

Opublikowano

A jak bym z tego zestawu wypiepszył nagrywarket i dał płytę główną MSI h61 P20 to czy dało by się dać hd 7770 zamiast 7730 i czy by grało ze sobą

Opublikowano

Kartę możesz zmienić i w tym zestawie a zamiast 7730 dać 7770 tylko będzie trochę drożej. Jak ci nagrywarka nie potrzebna to możesz jej nie kupować. A płyta może być ale jest coraz bardziej uboga.

Opublikowano

Nagrywarka mi nie potrzebna bo wszystko przez usb przenoszę:) ale. czy będzie to pasowało ze sobą, ten zestaw? Aha i czy jak zamówie to na morelę jako całość i z montażem to już złożoną jednostę mi przyślą, i ile za przesyłkę się placi?

Opublikowano

A trudny jest montaż kompa? Bo jak nie to sam złożę, tylko potem nie wiem jak instalować po koleji, ile za przesyłkę się placi na morelę, jeżeli dam jako jedna paczka?

Opublikowano

A trudny jest montaż kompa? Bo jak nie to sam złożę, tylko potem nie wiem jak instalować po koleji, ile za przesyłkę się placi na morelę, jeżeli dam jako jedna paczka?

Bez układania kabli do pół godziny roboty. Każda część wejdzie w Twoim przypadku w jedno miejsce, więc chyba nie będziesz miał problemów. Trzeba to tylko robić z głową, a w przypadku niepewności pytać, szukać, a nie pchać na siłę.

Opublikowano

A czy ktoś by mi złożył to w całość na morele żeby mi przyszły cześci w 1 paczcę:) bez nagrywarki, płyta główna MSI H61M-P20, I RESZTĘ to co w pierwszym poście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...