Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dylematowo

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma dylemat bo uzbierałem (dokładnie to jutro mi reflink dojdzie B) ) i mam dylemat czy maszyna do pisania tomka czymś różni się od podstawowej broni bo kupiłem ją za Vp :) i różnicy nie widziałem i jakie pistolety za Vp (na zawsze) polecacie

Opublikowano

Za vp można wiele dobrego kupićja się tylko pytałem CZY JEST JAKAŚ RÓŻNICA czytaj wyraźnie CZY JEST JAKAŚ RÓŻNICA między tymi dwoma broniami i następne pytanie czy OPŁACA się kupić broń boczna sama z tłumnikiem

Opublikowano

Między wytwornym tomkiem, a zwykłym tomkiem nie ma roznicy. Jedynie wersja super rozni się znacznie niz pozostałe 2 wersje.

OGARNĄŁEM PYTANIE

Kupuj Tomka. Znacznie lepsza od podstawowej broni.

Opublikowano

@Up Rally co ty pieprzysz za przeproszeniem

Ak 74/M16 - Uber Ratunek Rudolfa/Super Maszyna do Pisania tomka, wiele razy było to mówione -_-

Pod żadnym pozorem nie kupuj ak/m16 bo jest to to samo co napisałem wyżej ale jest droższe!

No chyba, że w ofercie dnia.

Opublikowano

Sknwrus Super Maszynka Tomka to najlepsze smg na soldiera. Super Tomek+Super Harry+Granat=najlepszy zestaw. Ak74/M16=Uber Rudolf/Super Tomek, wiec od ciebie zalezy co kupic :)

Opublikowano

Jeśli masz trochę VP, kup wytworną Maszynę do Pisania Tomka. Ja osobiście nią gram, nie narzekam ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...