Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy serwer? - MiniGames

iNq!?

Czy zagrałbyś na tego typu serwerze?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na tego typu serwerze?

• Tak
      2
    • Nie
      3
    • Nie wiem, nigdy nie gra?em na tego typu serwerach
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam w planach stworzyć nowy serwer (MiniGry) chodzi mi o taki serwer jak hypixel lub hivemc. Był by to serwer dla wszystkich - non premium

Mam już przygotowane i w 50% spolszczone pluginy na:

HideAndSeek

OneInTheChamber

Spleeg

TNT Run

Mapę również mam przygotowaną, jednak mam pytanie bo nie wiem czy opłaci się robić dalej.

Czy zagrałbyś na tego typu serwerze?

Odpowiedz uzasadnij w temacie, a reszte w ankiecie :)

Opublikowano

Ja bym zagrał , i jeszcze taka sprawa czy byla by mozliwosc zdawania na moda lub na inne rangi byl bym bardzo wdzieczny znam sie pluginach komendach itp mozesz mnie zoabczyc na moim serwer volleycraft.mcsw.pl jak sb radze itp

Pozdrawiam TeodorJol

Opublikowano

Na razie nie prowadze rekrutacji, poniewaz serwera niema, ale nie uniknione ze jezeli wystartuje to takowa rekrutacje bede prowadzil..

Opublikowano

Potrzebujesz duzej ekipy bo samemu daleko nie zajdziesz. Przed startem serwa musi byc juz duuza reklama zeby wbilo +100 osob zeby bylo z kim grac.

Opublikowano

@Bukkit++ moze i potrzebuje, ale nie bede robil rekrutacji na poczatek..

@KaskadowiecPL zastanowie sie ;] na OneInTheChamber moze nowe miecze bedzie mozna kupowac czy cos..

Opublikowano

To jest jeden serwer, a kolega wyżej napisał w liczbie mnogiej więc raczej jest ich więcej, także czekam ;3

@EDIT

Wszedłem na serwer i coś lekko zbugowany jest, ponieważ teleporty do "GAMES" nie działają, jak biorę zegarkiem też nie działa, więc trochę lipa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...