Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mapki na serwer multiplayer oraz kogoś kto zna sie na pluginach.

Lelonek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam mapki na serwer multiplayer. Nie mam aż tyle czasu na jej stworzenie a może ktoś ma fajną taką :P Szukam takiej mapki ktora bedzie zarowno miala spawn , kopalnie , (moze jakies parkoury itp.) , sklep , hodowle , farmy itp. . Chciałbym aby także były jakieś areny (pvp) oraz takie na spleff , spleeg być może na sg , the walls , capture the point no i wiele innych. Szukam rozbudowanej mapki z fajnymi atrakcjami. Mam nadzieje że jakaś się znajdzie.

Szukam także jakiejś osoby która zna się na pluginach : mini opis i link do pluginu jakbym mogł prosić.

Potrzebuje najważniejszych pluginów na najnowszego bukkita 1.6.2.

Myślę o pluginach tj. :

Anty Hack , edycja świata , jakieś bajery , plugin na sklep , na tp , na komendy admina , na rangi , na spawn i /warpy , na wyświetlane informacje , na gildie , na odnawianie się mapy the walls sg itp , na blokowanie skrzyń i drzwi , no i ogolnie podstawowe + bajery które przydadzą mi się na serwie.

Osobie która mi pomoże bedę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Masz spore wymagania kopiować mapek serwów nie wypada a zbudować ci tak na zawołanie ciężko

Opublikowano

I po co to piszecie ??? To ma być pomoc czy nabijanie postów ??? Bo z tego co widze to jest to 2.

Nikt dla mnie nie musi budować może ktoś ma taką mapke niepotrzebną lub wie kto może mieć...

Pozatym nie obraże się jakby ktoś coś takiego zbudował :)

Ps.Jakby ktoś ściagnął z jakiegoś serwera to też się nie obraże ;p Chociaż wiem że to lekki troll :D

Opublikowano

No no już ściągam i sprawdzam :) Narazie dałem like :P

Lecz jedynie mapka gniot bo postawiona na flat ale 4-5 poziomowa i bedrock a pluginy malo i cienkie nie na moj serwer :(

A ja szukam flat / normalnej z normalnym poziomem i atrakcjami zbudowanymi na niej ;p

Opublikowano

Nie nie chce programisty poniewaz iz nie bede za takie cos placil . Bardziej szukam pomocnika przy serwerze lub tylko przy budowie mapy oraz pluginach nic wiecej. Nie chce aby ktos robil dla mnie programy ;p

Opublikowano

Budowniczych tez sie tutaj nie szuka . Jest specjalny temat do tego, ale bedzissz musial za to placic bo nikt za darmo lub range nie zrobi

Opublikowano

Budowniczych tez sie tutaj nie szuka . Jest specjalny temat do tego, ale bedzissz musial za to placic bo nikt za darmo lub range nie zrobi

To po co to piszesz ??? Żałosne nabijanie postów nie chce budowniczego !!! Chce żeby ktoś ściagnal mapke lub ma i podal a nie nic innego . Pozatym juz takiego owego pomocnik znalazlem !!! Ktory mi pomoze i nie bedzie chcial za to pieniedzy i temat close.

/Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...