Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dk frost DPS 3.3.5a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po zabawie PvP mam zamiar teraz pograc DPS w PvE i poszukje jakiegos dobrego buildu i przede wszystkim ROTACJI do Frosta bo na raidach widze frost kreci ogromny DPS a ja na glupim Rhc z 4.5 k gs bije max 2k dps troszkę mało

P.S

Wiecie może z jakiej inst leci jakiś dobry One hand (w miare dobry jak na rhc) bo na razie bije 2h a wiem ze to jest błąd ! ale nie mam nic innego wiec bije tym co mam! ??

(Co myslicie o takiej rotacji )

Icy Touch -> Plague Strike -> Blood Strike -> Obliterate -> Blood Strike -> Frost strike (az do zera RP)

Obliterate -> Pestilence -> Obliterate -> Blood Strike -> Frost strike (az do zera RP)
Opublikowano

Z BSa masz jakieś bronie jednoręczne - zobacz na Ah czy ktoś czasem nie sprzedaje. ogólnie to sprawdź na aukcji bronie jednoręczne.

Rotacji nie znam, niestety.

Opublikowano

Jaki content ? Pewnie grasz na sunwellu to dojdź sobie do jakiejś gildii i idz z nimi na toca ( tam dobre macki wypadają ) . Co do samej rotacji to nie znam , ale kiedyś mi ktoś mówił że żeby robić dps frostem trzeba mieć dużo arpa .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Z tego co pamiętam na toca 10 brali już od tego 4,5 , ale na początku icc to była rzadkość żeby ktoś na toca zbierał . Teraz to pewnie nikt nie zbiera . Dlatego musisz znaleźć sobie jakąś gildię . Wejdź sobie na forum serwera tam niżej będą ogłoszenia gildii . Poszukaj czegoś dla siebie . Najlepiej jakieś nowej gildii bo oni najczęściej progressują takie raidy żeby zaaktualizować swój progress .

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...