Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModCraft [1.6.2][Survival+Frakcje][OtherDrops][Exp Ze Stone][Gildie Za Itemy]

eXclusiVe^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świety serwer,świetna reklama!Super pluginy i ich konfiguracja! Pozdrawiam!

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Ehem Modcraft- ukradliście nazwe a to nawet modów nie ma

To nie mój serwer, mają problem ;) To tylko nazwa, przeczytaj o typie gry a potem komentuj.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

@up Nie zlodzieje tylko podaj nick bo był sms shop zepsuty ! Pozdrawiam i przepraszam!

Opublikowano

Witam.
Z tego miejsca ostrzegam państwa, że nazwa "ModCraft", jest zajęta już od ponad 2 lat.

Nie rozumiem jednego, tak ciężko sprawdzić wybieraną nazwę serwera, czy po prostu brak wyobraźni zmusił Was do bycia odtwórczymi i po prostu kradzieży nazwy.

Proszę o zmianę nazwy serwera, oraz o przeproszenie administracji ModCraft'a.

PS.
Nie interesuje mnie, czy ten serwer jest bez/z modyfikacjami, chodzi mi o samą nazwę rozpoznawczą.

PS2.

Nazwa "ModCraft" jest zajęta przez nas. Możemy to potwierdzić okazaniem stosownych dokumentów dot. wykupienia domeny, która jak wiemy charakteryzuje "rezerwację" nazwy.

Pozdrawiam

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Ladna podszywka Nazwy... ModCraft.. nie umiesz wymylec wlasnej ?

nazwa ukradziona z serwera ModCraft.pl - ewidentna kradzież nazwy lub zdobywanie graczy z prawdziwego ModCraft.pl przez oszustwo takiej samej nazwy!

Witam.

Z tego miejsca ostrzegam państwa, że nazwa "ModCraft", jest zajęta już od ponad 2 lat.

Nie rozumiem jednego, tak ciężko sprawdzić wybieraną nazwę serwera, czy po prostu brak wyobraźni zmusił Was do bycia odtwórczymi i po prostu kradzieży nazwy.

Proszę o zmianę nazwy serwera, oraz o przeproszenie administracji ModCraft'a.

PS.

Nie interesuje mnie, czy ten serwer jest bez/z modyfikacjami, chodzi mi o samą nazwę rozpoznawczą.

PS2.

Nazwa "ModCraft" jest zajęta przez nas. Możemy to potwierdzić okazaniem stosownych dokumentów dot. wykupienia domeny, która jak wiemy charakteryzuje "rezerwację" nazwy.

Pozdrawiam

Proszę tutaj nie spamować ;]

To jest prezentacja serwera, z pretensjami kierować się do założyciela, trudno się mówi ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

@up Rozumiem ale popatrzcie ile jest serverów o takich samych nazwach... Dajcie już spokój zmienimy nazwę i przestańcie bo to już przesada...-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...