Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki typ serwera?

mchc12

Jaki typ serwera wybrac?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki typ survival + frakcje czy pvp?

• Survival + Frakcje
      0
    • PvP
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę pomóżcie mi wybrać typ serwera bo nie wiem survival + frakcje czy pvp? Bo dużo jest serwerów survival + frakcje.

Opublikowano

I tego i tego jest już za dużo, jak mam wybierać z tych dwóch to PVP, jak ogólnie to ŻADEN tryb. Takich serwerów jest za dużo, nie ma sensu robić kolejnych 20 slotowców, chyba że się znasz i masz większe plany.

#Edit:

mi chodzi tylko o to żeby graczą podobał się serwer i żeby grali

Napisałem przecież, teraz to jest praktycznie nie możliwe dla zwykłej osoby zrobić popularny serwer na którym będą grać gracze.

Opublikowano

Co do PvP to jak ktoś ma już znaleziony jeden dobry serwer to tam zostanie i zbiera (o ile jest możliwość) jakieś monety cokolwiek na np. lepsze eq.

Z serwerem Survival+Frakcje jest raczej to samo, jak ma już ktoś gildie lub jest w jakiejś to tam zostanie. No chyba że zrobisz jakiś zarąbisty serwer to nawet sam zagram.

Ja bym proponował jakiś bardzo dopracowany serwer SkyBlock lub Parkour (wydaje mi się że takich bardzo dobrych serwerów jest mało, pierwsze co mi przychodzi na myśl to skyblock.pl) :D Ale licz się z tym że to raczej też się po jakimś czasie znudzi ;/

Teraz jest wszystkiego pełno oprócz chyba typu RPG i RolePlay.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...