Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Rakietowa Tristana vs Arcade Hecarim

karades

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Ponieważ będzie rakietowa tristana w przecenie . I niewiem czy kupić ją czy kupić hecarima i zbierać na "pony" hecarima. Może jakieś sugestie? Za motywującą odpowiedź daje like

@edit. Zapomiałem napisać tematu :/ przepraszam za to.

Opublikowano

Na twoim miejscu dozbierałbym na tego Arcade Hecarima. Moim zdaniem wygląda trochę jak z tych bajek o kucykach (to jest wada jbc.), jednak animacje spelli ma ładnie zmienione, a art również bardzo estetyczny.

Opublikowano

Którym wolisz grać bardziej? to weź do niego skina. Hecarim arcade nawet fajnie wygląda taki pony :D ma pozmieniane animacje. Tristiana również ładnie ale jednak na twoim miejscu wybrałabym Hecarima :)

Opublikowano

Jezeli podoba Ci sie kucyk srajacy tecza to bierz go, ciekawy skin, zmienione animacje, ladnie wyglada podczas ladowania postaci a skin do triistant to szczerze szalu nie robi

Opublikowano

Jezeli podoba Ci sie kucyk srajacy tecza to bierz go, ciekawy skin, zmienione animacje, ladnie wyglada podczas ladowania postaci a skin do triistant to szczerze szalu nie robi

Przekonałeś mnie :) Jednak kupuje heca. Idzie like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...