Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kostiumy i ich "Miganie"

DjPytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da rade to jakos naprawic te miganie kostiumow mozna tak to nazwac a mianowicie gdy odpalam skila np aura / zsiadam z konia/pieczeci . gdy mam zalozony kostium Pokazuje sie zalozona zbroja i znow kostium jak naprawic to zeby nie migalo tzn jak mam zalozony kostium to zeby tylko jego i wylacznie widac bylo przy zsiadaniu z konia/pieczeci odpalaniu skili cos tak jak na astium.pl jest naprawione na reszty serwach nie zwrocilem uwagi czy to zalezy od game 34k?

Opublikowano

Masz pewnie marny quest na kostiumy zamiast zrobić na type 28 czyli slot.

marny quest = miganie

kostium na slot = tak jak być powinno.

Więc jak widać da radę tylko wystarczy ruszyć główką i poszukać.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Witam czy da rade to jakos naprawic te miganie kostiumow mozna tak to nazwac a mianowicie gdy odpalam skila np aura / zsiadam z konia/pieczeci . gdy mam zalozony kostium Pokazuje sie zalozona zbroja i znow kostium jak naprawic to zeby nie migalo tzn jak mam zalozony kostium to zeby tylko jego i wylacznie widac bylo przy zsiadaniu z konia/pieczeci odpalaniu skili cos tak jak na astium.pl jest naprawione na reszty serwach nie zwrocilem uwagi czy to zalezy od game 34k?

Nom na astium mają nowe gejm.

Wgraj Costume System z epvp tam masz libkę etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...