Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagospodarować Funds

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w poradniku, gdzie opiszę, jak oszczędnie zagospodarować fundsy w tej grze. Poradnik może przydać się dla początkujących graczy:

P4F_Funds.png

Funds to wirtualna waluta w grach Play4Free, takich jak Battlefield Heroes czy Play4Free. Można je kupić za pieniądze albo:
1. Czekać na promocyjne kody, które znajdziecie tutaj:
Fanpage BFP4F:

https://www.facebook.com/bfplay4free?fref=ts

Strona o Redeem Codes:

https://www.facebook.com/play4freeredeemcodes?fref=ts

Twitter BFP4F:

https://twitter.com/bfplay4free

2. Brać udział w konkursach na fanpage, typu Recon Tuesday itp.
Dodam również, że jeśli macie konto na BF:Heroes i dostaniecie tam kod na funds, to dostaniesz tą walutę również w BFP4F(konta łączą się).

Wszystkie generatory funds, na które trzeba wypełnić ankietę, są fałszywe i zwykle nie dadzą ci funds, lecz złośliwe trojany lub keyloggery!!!

Sposoby gospodarowania funds:
1. Zastanów się, ile chcesz kupić funds. Zwykle młodzi kupują SMS'em za 7,38 zł, lecz mogą popełnić błąd i kupić jeszcze raz, bo np. nie wystarczyło im na pakiet. Zawsze oblicz, ile potrzebujesz funds i wybierz dobrą metodę płatności dla ciebie; może to być przelew(dla starszych) lub kody PaySafeCard i SMS.
Oferty PaySafeCard wyglądają tak: cvevmp.jpg
Oferty Sms wyglądają tak: l223az.jpg

Od siebie polecam PaySafeCard. Dostajesz więcej funds i nawet prezent w postaci broni.

2. Kupuj w pakietach. Takie pakiety zawierają broń, dodatki typu kolba,lufa, magazynki i celownik oraz pistolet i ubrania. Zwykle wychodzi to taniej niż kupowanie wszystkiego pojedyńczo. W przypadku broni typu: Qbb-95, L85A2, Pecheneg, G53, MP5 czy MG36 można, ale nie trzeba odblokowywać ich za Funds. Można poczekać na to, co jest opisane w trzecim punkcie.

3. Czekaj na promocje. Ea dodaje "mini-pakiety", gdzie jest tylko broń i dodatek. Na stronie głównej zawsze są o tym informacje: fih1ut.jpg
Potem wchodzimy do gry i klikamy to: hll6xd.jpg
Następnie: jaydzs.jpg
I na koniec mamy pakiet: 5c2orf.jpg

4. Jeśli chcesz, możesz spróbować szczęścia w losowaniu. Możesz wybrać dwa zrzuty:
-Normalny, do wygrania dodatki i celownik M145 zwykły
-Pustynny, do wygrania pustynne wzory do broni( Scar-l, M249 Saw, UMP), celownik pustynny M145, dodatki i pustynny celownik holograficzny(tylko na inżyniera).

5. Pozostałe funds możesz zostawić na inne okazje lub kupić jakiś pistolet lub ubrania. Nie wydawaj wszystkich funds, bo to zawsze błąd początkujących graczy.

To tyle z mojej strony. Liczę chociaż na + i zdjęcie 5% z paska ostrzeżeń. Poradnik napisałem z własnych doświadczeń.

ZEZWALAM KOPIOWAĆ CAŁOŚĆ LUB CZĘŚCI PORADNIKA ZA MOJĄ ZGODĄ, LECZ PRZYWŁASZCZANIE PRAW DO TEGO TUTA JEST ZABRONIONE!!!

Opublikowano

@Offtop: Podpinam.

@Ontop: Też mam podobny w dziale BFH, ale ten jest w 100 % bardziej zajebisty i bardziej urozmaicony np. o Grafiki. +

Opublikowano

Coś mi się pojebaobao i dopiero na kompie poprawię, bo teraz po edycji są 3 te same linki w

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...