Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz R.A.T 3

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Ma ktoś może mysz RAT 3 ? Moglibyście wypowiedzieć się na temat tej myszki. Opłaca się ją kupić ?

Opublikowano

Mialem, i mam nadal ale nie uzywam jej (przerzucilem sie na ouroborusa od razera, szpan ;d).

Mysz mimo ceny 170zl jest b. dobra ale polecam doplacic 50zl do rat5 ktora jest sporo lepsza (DPI i ogolem lepiej sie uzywa w ekstremalnych trudnosciach, ale tez skill ma znaczenie).

Wg mnie rat5 bije razery za 300-400zl, mimo iz kosztuje 220zl, dlaczego? Bo u razera placimy takze za napis (choc najlepsze mysze, totalny high-end 600zl + to razer najlepszy jednak)

Wiec jesli mozesz doplacic ok. 50zl dla lepszej jakosci korzystania to polecam dolozyc, bo jednak te dpi w rat3 jest o 500dpi mniejsze a 3500 to taka duza ilosc ale 4000dpi juz zawsze jednak chyba starczy

Podaj cene w sumei rat3 bo patrzylem rat3 130zl + a rat5 220zl + ...

Do tego 7programowalnych przyciskow moze sie przydac bardziej niz 5 ale tez rzadko sie uzywa 7 ja uzywam 4 z myszy i 8 z klawiatury (wygoda?)

Wiec w sumie jak 100zl roznicy to jednak rat3 polecam nei rat 5;d

Gość kamil40013
Opublikowano

A czy rat 3 jest gorszy od logitecha g300 czy lepszy ?

Gość kamil40013
Opublikowano

Jeszcze mam tylko jedno pytanie. RAT 3 to jest mysz laserowa czy optyczna bo w różnych źródłach różnie o tym piszą.

Gość kamil40013
Opublikowano

Czytałem gdzieś, że nie opłaca się kupować rat 5 i 7 ze względu na wadliwy sensor philips'a. Jak już to rat 9. Tylko problem jest w tym, że nie napisali co jest takiego złego w tym sensorze. Dlatego między innymi nie chcę brać rat 5.

Opublikowano

Kup Logitech G500 xD Bije wszystkie myszki, u mnie cały czas od premiery i jeszcze nie walnęła :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja kupilem sobie w UK uzywanego RATa 5-tke i nie mam z nim od kilku miesiecy zadnych problemow.

Nie spotkalem sie jeszcze z przypadkiem zeby w takiej myszce padl sensor.

Owszem, bardziej oplaca sie doplacic do RATa 5-tki albo 7-ki.

Sama myszka fajnie lezy w dloni, jest w pelni regulowana i ma ciezarki. 3 profile z mozliwoscia zaprogramowania dowolnej akcji dla dowolnego przycisku (lacznie z rolka) wybierane z poziomu myszki. Tak samo predkosci, mozesz ustawic sobie 4 profile z odpowiadajaca dla ciebie iloscia DPI dla kazdego z nich.

Jak masz kogos znaj. w anglii ktory moglby ci podeslac myszke to pogadaj, bo tutaj masz ja za b. niska cene w porownaniu do polski:

http://uk.webuy.com/product.php?sku=SPCACCCYBRAT5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...