Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd pobrać 2 privy ?..

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak był temat Sune4s ale gdzieś zniknął , pamiętam że kiedyś był wyrzucony i nie wiem skąd pobrać , wchodzę na stronę i jakiś błąd jest , dokładnie taki :

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

A drugie pytanie to skąd można pobrać Vendette ? wpisuje w google , ale są same filmiki ...

Opublikowano

@2up

A to nie jest twój serwer ? Z niechęcasz mnie do własnego serwera ? ;o

@up

A na ch.. na vendecie hacki ? do expienia ? ;d Wg. nie widziałem jeszcze żadnego tam hacka ;p

Opublikowano

A co za problem iść do Ardir i sklepać kilka polaczków z 300 derian ? xD

Albo inne derczki ? w tydzień można przecież z 10k nazbierac jak nie wiecej :D .

Do czego wg. na vendecie PO ? przecież pvp jest za free +24 z bonami :D

PS. Można wiedzieć dlaczego wczoraj na wojence takie laggi były na początku ? Przynajmniej o zamek Ardir coś tak lagowało ;/ Potem przestało , i po zakończeniu znowu laggi były :/ Podobno każdy takie miał ? normalnie nie ma tylko wczoraj tak coś się lagowało w ch...ja

Opublikowano

@Up

50 osób w ardir to chyba o 4/5 rano wtedy kiedy nikt nie gra :). Ogólnie na vendecie są lagi gdy jest 350 osób + i oczywiście na wojnach ( szczególnie zamkach).

@2Up

Mu chyba chodziło o to że na sune lagi są nie możliwe xD

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...