Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista wszystkich skórek bohaterów.

DeepSea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałeś/łaś się kiedyś, jak wygląda dana skórka w grze, którą chciałeś/łaś kupić?

Oto kilka przydatnych stron, które pomogą Ci w tym ;) :

• Oficjalny temat updatowany przez zespół RIOT : (jako wersja z SS)

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=393032

• Kanał "SkinSpotlights" na YouTube : (jako wersja 'filmowa/pokazowa')

https://www.youtube.com/user/SkinSpotlights

• "Model Viewer" 3D (jako możliwość dokładniejszego obejrzenia danej skórki, wraz z możliwością wybrania odpowiedniej jego animacji)

http://www.lolking.net/models

Poradnik napisany w 100% przeze mnie. Mam nadzieję, że komuś się przyda ;)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Poradnik nieprzydatny. Jak ktoś ma mózg to sobie po prostu wpisze nazwe skina i champa do googli i zobaczy. Do tego tak naprawdę nie wysiliłeś się gdyż tylko linki dodałeś.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Rozumiem, że panu @up wszystkowiedzącemu się to nie przyda, ale może komuś tak. Właśnie taka jest idea [TuT]...

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

oj wątpie że początkującym sie to przyda ;/ , pierw niech nauczą sie grać a nie odrazu do skina i tak jak kolega CayceR ma racje tak samo w lolu kolo wchodzi na daną postać i ma pokaze skiny do niej :)

Opublikowano

Fajne, fajne na pewno się przyda np. gdy jakaś skórka będzie w przecenie albo po prostu będę chciał ją kupić, a do końca nie będę wiedział jak wygląda w grze.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@up to wpisz sobie w google i masz ...

@top tut nie przydatny według mnie, ponieważ gdy wpiszesz np : katarina dzwoneczek to zobaczysz jak wygląda... (oczywiście w google).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nawet dzieciak by umiał wystukać coś w google i dać dział "grafika"

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Kocham te wszechwiedzące dzieci z mpc :)

Ideą TuT jest przekazanie komuś "wiedzy" jaką sam posiadasz....

Skoro dla Ciebie prościej jest "wpisać w google" to tak więc rób...

Ja dziele się tylko informcjami, o których ktoś nie wiedział i całkowicie niepotrzeby jest płacz części z was :)

Opublikowano

gdzie ten poradnik?

chuj wie, dał jakieś linki, do csa, nie wiem...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Kocham te wszechwiedzące dzieci z mpc :)

Ideą TuT jest przekazanie komuś "wiedzy" jaką sam posiadasz....

Skoro dla Ciebie prościej jest "wpisać w google" to tak więc rób...

Ja dziele się tylko informcjami, o których ktoś nie wiedział i całkowicie niepotrzeby jest płacz części z was :)

"Wszechwiedzące dzieci z mpc" ? Człowieku, zastanów się co piszesz. I tak, ideą poradników jest przekazanie komuś "wiedzy" jaką sam posiadasz. Tylko szkoda, że ta "wiedza" była na forum 4 razy w przeciągu 3 miesięcy. "Wpisanie w google" wychodzi szybciej niż bawienie się z tymi linkami. Zrobiłeś TuT (Nie tut - spis linków) na odpierdziel. Niestety, taka jest prawda. Jak już masz robić jakiś spis to chociaż znajdź więcej linków. Więcej niż podałem w 1 poście.

@down: Nie popłacz się ziomek, proszę. "Wyjdź może kiedyś z domu" - Wychodzę bardzo często. Teraz jestem chory i nie mam jak wyjść :) I proszę cię. Nie obrażaj mnie.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

No normalnie nie popłacz się hejterze. Typowe lolkidy. Czy ja każe Ci to czytać/oglądać?

Jeżeli już coś Ci nie odpowiada, to napisz to raz, bo niepotrzebnie powtarzasz się, coś próbujesz wmówić na siłę...

Wyjdź może kiedyś z domu i tam komuś sobie "pospinaj".

Nie podoba się informacja, którą przekazałem (bo mam do tego prawo) to nie komentuj tego i "olej" ten temat, bo napinasz się, a po co?

Opublikowano

Powiedzmy, "że przydatny", chociaż prawie wszystkie skiny są dostępne w klience, do tego myślę że szary gracz poradziłby sobie z tym.

Like na zachęte.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...