Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy byłeś/aś na GamesCom?

Whette

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy naprawdę myślisz, że dużo osób było na gamescomie z tego forum? Może pojechała jedna lub dwie osoby max. Na kod też za bardzo nie masz co liczyć ludzie go prędzej sprzedadzą lub zjedzą niż oddadzą za darmo... Taki jest nasz kochany naród <3 xDD Przynajmniej jego większość.

Opublikowano

Miałem pojechać niestety nie pojechałem. A jemu kodów nie dawajcie, za te kody można skiny dostać :)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Co by tam robił jebany brąziak?

Takie posty jak ty piszą tylko ludzie z brązu. Przytoczę Ci ,pewien cytat. "Brąz to nie dywizja ,brąz to styl życia!"

@top

Przypuszczam ,że mało osób było na gamescomie z tego forum. Mało komu chciałoby się jechaćą tak daleko. Tak wogóle nikt Ci kodu na darmowe skiny nie da.

Opublikowano

ahah wut? :D Nie nie byłem na tym, bo to strasznie drogie.

p.s jak wpisałem na tej stronce co sie dostaj skiny wklepałem jakikolwiek kod i mi wywało

Thank you for submitting your badge code! You will receive your skins within 1 week of the end of Gamescom.

Opublikowano

Nie pojechałem z kilku powodów:

-nie mam kasy,

-przeciętnie znam angielski,

-i tak by rodzice mnie nie puścili po to aby jak oni to mówią "pograć w durne gry".

Więc spoko. Zawsze zastanawiałem się co jest większą tego typu imprezą gamescom czy E3. Moim zdaniem E3. Tak poza tym temat powinien być w Pogaduszkach, bo te targi ogólnie dotyczą gier, a nie tylko LoLa.

Opublikowano

Ktoś ze śląska chce sie ze mną zabrać na gamescom za rok?

Na razie jade ja i 2 kumpli ,ale wiadomo im więcej tym lepiej :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...