Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 93R-Nosferatu

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla medyka. Nosisz ciężki sprzęt, to zamiast się z tym bawić w ciasnych pomieszczeniach, to bierzesz nosferatu i walisz na ślepo, i gościa nie ma.

Opublikowano

Dla snipera 93R masz taki podreczny karabinek :p

Dla medyka Nosferatu za nim strzelisz z OP36 badz "swini" wyjmiesz szybciej pistolet i ubijesz goscia :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Szczerze to tak naprawdę lepszym wyborem będzie 93r i nie ważne jaka klasa postaci.

Co ci po nosferatu jak nie raz będzie więcej ludzi np.3 i jak ich zamierzasz ściągnąć z nosferatu mając 2 naboje,a przeładowanie jest zbyt długie,bo przecież nie każdy z wrogiego teamu będzie w jednej kupce stać,a nawet jeśli to może nie ściągnąć któregoś.

Wiem po sobie korzystając ze scatterguna i to nie najlepszy był mój zakup czasem jest tak,że jedną osobe ściągne ,a co dalej stała 2 osoba jest o kilka metrów troszkę za daleko i nie zabijam na tego hita,więc 1 nabój zużyłem 2 nabój niezbyt skuteczny gdyż nie zabiłem przeciwnika i równe jest 0 naboi i musze poprawiać defi.

Poza tym cały ten scattergun/nosferatu nie ma dużego zasięgu,a z bliska to czasem jest lepiej z defi ściągać.

W sumie to u mnie na przymus scattergun daje najlepiej radę jak przeciwnik przed nami biegnie wtedy można przywalić z tego scatterguna.

Ja osobiście brałbym 93r jeśli masz taką możliwość jeśli nie to lepiej wziąć m1911/veteran.

Opublikowano

Ja bym wybrał Nosferatu do medyka, bo zanim się w jakimś pomieszczeniu da "muszkę" pod oko to już dawno zostaniesz zjedzony przez jakieś famasy ultra pro mega hiper bronie... No chyba jak Up napisał, jak ich więcej będzie to lepszy 93R. A z boku SMS to albo poczekać albo do supportu... Najlepiej niech Ci inni pomogą co już mieli takie coś. :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź a jeszcze jedno mam problem z boku SMS gdy kupuje Fundsy pokazuje mi się błąd co z tym robić (proszę o link)/

Od tego jest wątek który utworzyłeś.

@up prezenty są w BFH, ale nie z SMS tylko z przelewu.

Rozumiem że wątek rozwiązany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...